• € 130.000
  • 9.500
Περιγραφή
Ευκαιρία Αγοράς Αγροτεμαχίου στα Νέα Ρόδα στην Χαλκιδική

Προσφέρεται προς πώληση ένα μοναδικό αγροτεμάχιο σε μια προνομιακή τοποθεσία, ιδανικό για όσους επιθυμούν να χτίσουν το όνειρό τους ανάμεσα σε 2 καταγάλανες θάλασσες.
Βρίσκεται στρατηγικά ανάμεσα στην περιοχή των Νέων Ρόδων και Ιερισσού, καθώς και στην περιοχή της Τρυπητής και στο Ξηροποτάμι, με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες των 2 περιοχών, αποστάσεις μόλις 1 έως 1,5 χιλιόμετρο αντίστοιχα.

Το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με δυνατότητα κατασκευής δύο ανεξάρτητων κατοικιών ή ενοικιαζόμενων δωματίων, προσφέροντας ευελιξία στη χρήση του.
Με τιμή μόλις 65.000€ ανά αρτιότητα, (130.000€ σύνολο) η επένδυση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία που συνδυάζει την οικονομική απόδοση με την άριστη τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά και κατασκευάστε την κατοικία των ονείρων σας σε ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη της Χαλκιδικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Momentum Real Estate στο τηλέφωνο +30 2371 200 123 ή μέσω email στο info@momentum-estate.com.
Επισκεφθείτε το website μας https://www.momentum-estate.com για να δείτε αυτή και άλλες διαθέσιμες προσφορές.

Μη χάσετε αυτή την ξεχωριστή ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα κομμάτι της μαγευτικής Χαλκιδικής. Ανακαλύψτε την ιδανική τοποθεσία για να χτίσετε το μέλλον σας, με πρόσβαση σε κρυστάλλινα νερά και πανέμορφες παραλίες, δημιουργώντας μια όαση απόλαυσης και ηρεμίας.

Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για επενδυτές και ιδιώτες που αναζητούν μια αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή στην αγορά ακινήτων. Κάντε το πρώτο βήμα για την απόκτηση γης στην καρδιά της πανέμορφης Χαλκιδικής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
642780 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
9.500 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή