Μονοκατοικία βίλα Κέα, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα, Ιουλίδα, Κέα

ΚέαΚέα, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα
  • € 700.000
  • 5
  • 160
  • 3
Περιγραφή
Μια ευρύχωρη βίλα μόνο 2 έως 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον Κουντουρό, με τις αμμώδεις παραλίες, τα θαλάσσια σπορ, τα εστιατόρια και τα 2 beach bars. Κάτω από τη βίλα, 2 λεπτά το πολύ με το αυτοκίνητο, υπάρχει μια άλλη μικρή αμμώδης παραλία - παραλία Καστελλάκια, ιδανική αν θέλετε λίγη ηρεμία. Η βίλα έχει διακοσμηθεί όμορφα και δίνει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδα και αποτελείται από ένα καθιστικό με τζάκι, μια μεγάλη τραπεζαρία με τραπέζι για 8 άτομα και μια πλήρως εξοπλισμένη ανοικτή κουζίνα. Σε αυτό το επίπεδο έχουμε επίσης ένα μεγάλο κυρίως υπνοδωμάτιο, το οποίο οδηγεί στη βεράντα και ένα μπάνιο. Συνδεδεμένο με το κύριο υπνοδωμάτιο υπάρχει ένα μικρό υπνοδωμάτιο με καναπέ-κρεβάτι, ιδανικό για ένα παιδί ή έναν νέο ενήλικα, με ένα μπάνιο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα δεύτερο μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα τέταρτο υπνοδωμάτιο με μικρό διπλό κρεβάτι και μπάνιο με ντους. Στο εξωτερικό, η βίλα διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με ψησταριά και σκιασμένη τραπεζαρία για 8 άτομα, μια ενσωματωμένη περιοχή υπαίθριας σκέπης από όπου μπορεί κανείς να καθίσει και να απολαύσει τη θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, καθώς και επαρκή χώρο για να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες . Υπάρχει χώρος στάθμευσης για 2 ή 3 αυτοκίνητα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Κ0256 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή