Δυάρι Μαρούσι, Κοκκινιά, Ανάβρυτα, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι, Κοκκινιά
  • € 160.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
ΜΑΡΟΥΣΙ, Κοκκινιά - Διαμέρισμα 68τμ, 2 υ/δ, 2ος, χρήζει ανακαίνισης, κατασκευή 1971, ενεργειακή κλάση Η, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση (πετρέλαιο), ήσυχο, φωτεινό, πρόσοψης, εσωτερικό, βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, τύπος δαπέδων μωσαϊκό & ξύλο, ράμπα αναπηρική, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, τιμή συζητήσιμη, κατάλληλο για επαγγελματική στέγη, πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 100μ), πλησίον αγορά (έως 100μ).
Φωτεινό διαμέρισμα σε ήσυχη γειτονιά στην περιοχή Κοκκινιά στο Μαρούσι. Η διαρρύθμιση του ευνοεί την εύκολη ανακαίνιση με σύγχρονα υλικά. Το φυσικό φως και τα μεγάλα ανοίγματα που μπορούν να δημιουργηθούν θα αναδείξουν το διαμέρισμα πολλαπλασιάζοντας την αξία του. Με χαμηλό προϋπολογισμό το διαμέρισμα μετατρέπεται σε μία σύγχρονη κατοικία υψηλό προδιαγραφών. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από τη εύκολη πρόσβαση σε γνωστά νοσοκομεία, ξενόγλωσσα σχολεία και εμπορικά και αθλητικά κέντρα που φιλοξενούνται σε μικρή απόσταση από το ακίνητο. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει όλες τις ηλικίες καθώς εξυπηρετεί τις απαραίτητες καθημερινές ευκολίες καθώς διαθέτει πλούσια τοπική αγορά. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από τις Λεωφόρους Κηφισίας και Πεντέλης, τον προαστειακό της λεωφόρου Πεντέλης, πολλές λεωφορειακές γραμμές και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο
Τιμή €160.000 (κωδ. 549466) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
549466
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1971
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή