Τριάρι Μαρούσι, Παράδεισος, Παράδεισος, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι, Παράδεισος
  • € 300.000
  • 4
  • 147
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
Περιγραφή
ΜΑΡΟΥΣΙ, Παράδεισος - Οροφοδιαμέρισμα 147τμ, 3 υ/δ, 1ος, καλή κατάσταση, κατασκευή 1985, ανακαίνιση 2008, ενεργειακή κλάση Ε, σαλόνι, χωλ, κουζίνα, μπάνιο, wc, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), κλιματισμός, μία θέση parking στην πιλοτή, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης, ηλιακός, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, τέντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, τριφασικό ρεύμα, νυχτερινό ρεύμα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, προσανατολισμός νοτιοανατολικός.
Χαριτωμένο διαμέρισμα σε όμορφη και ήσυχη γειτονιά της περιοχής Παράδεισος Αμαρουσίου. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την μόλις 5’ απόσταση από την Λεωφόρο Κηφισίας και την εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, σε γνωστά πολυκαταστήματα της περιοχής, σε σχολεία, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση και τον Ιππικό όμιλο. Προβλέπεται στα επόμενα χρόνια να ολοκληρωθεί η γραμμή 4 του μετρό με στάση στην περιοχή του Παραδείσου.
Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση καθώς το ακίνητο εξασφαλίζει τον τέλειο συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. Το διαμέρισμα εξυπηρετείται από τις Λεωφόρο Κηφισίας το μετρό «Νερατζιώτισσα», δύο προαστειακούς σταθμούς, πλήθος λεωφορειακών γραμμών και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €300.000 (κωδ. 404274) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
404274
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή