Δυάρι άριστη κατάσταση, τρίτος όροφος, Φανερωμένη, Χολαργός

Χολαργός
  • € 285.000
  • 4
  • 104
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
ωτεινό διαμέρισμα 104 τ.μ. με θέα τον Υμηττό στον 3ο όροφο σε κεντρικό σημείο του Χολαργού.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο χώρο υποδοχής, o οποίος χωρίζεται σε 2 επιμέρους χώρους που διαχωρίζονται με συρόμενη πόρτα, χωλ, 2 δωμάτια, 1 μπάνιο και κουζίνα.
Τα δάπεδα είναι μαρμάρινα στον κύριο χώρο και το χωλ και παρκέ στα υπόλοιπα δωμάτια. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια έπειτα από ανακαίνιση του 2005. Επίσης, την ίδια χρονιά ανακαινίστηκε το μπάνιο και η κουζίνα ενώ τοποθετήθηκαν εξαιρετικές ντουλάπες μεγάλης χωρητικότητας.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε προσεγμένο κτίριο κατοικιών και βλέπει στην πίσω πλευρά του οικοπέδου, ένα σημείο ήρεμο και δενδροφυτεμένο.
Λόγω της κεντρικής τοποθεσίας του και της εγγύτητάς του σε μέσα μαζικής μεταφοράς, χρησιμοποιείται σαν επαγγελματικός χώρος αλλά μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κατοικία, όπως ήταν και παλαιότερα.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Location Description

Ο Χολαργός απέχει μόλις 8χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Παρασκεής και του Παπάγου. Αυτό το ζωντανό προάστιο της Αθήνας προσφέρει ένα πολυσύχναστο τρόπο ζωής με πολλά εκλεπτυσμένα καφέ, εστιατόρια και μπαρ για να διαλέξετε.

Ο Χολαργός επωφελείται από την έμφυτη αίσθηση της κοινότητας, καθώς βρίσκεται κοντά σε δημόσια και γνωστά ιδιωτικά, σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής. Σ΄αυτήν την ιδιαίτερα περιζήτητη γειτονιά, οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 πλατείες και 27 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως γήπεδα με πίστες κατάλληλες για τις καθημερινές δραστηριότητες ενηλίκων και παιδιών.

Οι κάτοικοι απολαμβάνουν επίσης άμεση πρόσβαση στο πευκόφυτο βουνό Υμηττός, γνωστό για την παραγωγή θυμαρίσιου μελιού, το οποίο προσφέρει πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες ευεξίας, όπως ποδηλασία, τρέξιμο και πεζοπορία στο βουνό. Ανάμεσα στις καταπράσινες πλαγιές του Υμηττού βρίσκεται το αριστοκρατικό Cholargos Tennis Club.

Ο Χολαργός απέχει 15' οδικώς από το κέντρο και 20' από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας. Το προάστιο είναι καλά συνδεδεμένο και βρίσκεται κοντά σε τρεις σταθμούς του μετρό, όπως η Εθνική Άμυνα, ο Χολαργός και το Νομισματοκοπείο. Η άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό επιτρέπει γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο και γρήγορες μετακινήσεις γύρω από το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Ο Χολαργός είναι μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία. Η προσβασιμότητα και ο τρόπος ζωής του έχουν προσελκύσει ξένους επενδυτές που αναζητούν ένα πλούσιο τρόπο ζωής, ελκυστικές αποδόσεις ή την οικογενειακή κατοικία τους σε μια μοντέρνα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TPUR
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1976
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή