Duplex 250 τμ, Μπάλανα, Γέρακας

Γέρακας
  • € 480.000
  • 4
  • 250
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
Γέρακας, Κέντρο: Πωλείται διαμπερής Μεζονέτα 250τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο 4 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλονοκουζίνες, Κήπο, αποθήκη και 3 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 2006, βαμμένη και διαθέτει σοφίτα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, 2 εξωτερικές θέσεις στάθμευσης, δάπεδα από πλακάκι & ξύλο, τζάκι, νυχτερινό ρεύμα, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
Ημιυπόγειο ανεξάρτητο διαμέρισμα 80τμ με μεγάλη Σαλονοκουζίνα, μπάνιο, αποθήκη εσωτερική, κρεβατοκάμαρα, προσόψεως διαμπερές.
Η είσοδος της μεζονέτας,Υπερυψομένο Ισόγειο επίπεδο της με τεράστεια σαλονοκουζίνα, βεράντα και μπαλκόνια και έξοδος προς την πίσω αυλή που έχει Μπάρμπεκιου με κιόσκι και εξωτερική αποθήκη 10τμ
Συνέχεια της μεζονέτας στον Α' όροφο με 2 κρεβατοκάμαρες, μπάνιο και μεγάλα μπακλόνια
Συνέχεια της μεζονέτας με Σοφίτα που έχει βεστιάριο δωμάτιο, μπάνιο και μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα

Υπέροχη ανεξάρτητη μεζονέτα 170τμ σε τρία επίπεδα που επικοινωνούν οι όροφοι και με εσωτερική σκάλα βαρέως τύπου και υπάρχει αναμονή ασανσέρ που μόνο η καμπίνα δεν υπάρχει. Ο Ημιυπόγειος όροφος που είναι διαμπερές προσόψεως και πολύ φωτεινός, επιφάνειας 80τμ, είναι ανεξάρτητο διαμέρισμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επένδυση ενοικιάζοντας τον, είναι να φιλοξενήσει άλλο άτομο της οικογένειας. Η θέρμανση έχει ανεξάρτητη εντολή λειτουργίας θέρμανσης ανά όροφο. 


Είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα και επιτρέπονται τα κατοικίδια. Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, Μπάρμπεκιου, ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΥΜΑ. Τιμή 480.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #11211 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
11211
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή