Duplex Μαρούσι, Παράδεισος, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι
  • € 370.000
  • 5+
  • 156
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται duplex διαμέρισμα, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, με συνολικό εμβαδόν 156 τ.μ., αποκλειστική χρήση κήπου και 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης.
Το υπόγειο ειναι 62τμ και το υπερυψωμένο ισόγειο 94 τ.μ. που συνδέονται μεταξύ τους και με εσωτερική και με εξωτερική σκάλα.
Το κτίριο αποπερατώθηκε το 2005 και έχει τη δυνατότητα είτε να διαχωριστεί σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα είτε να ενοποιηθεί και να λειτουργήσει ως μια κατοικία δύο επιπέδων.
Το επίπεδο του ισογείου έχει έναν μεγάλο, φωτεινό χώρο υποδοχής με τζάκι, μία κλειστή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια (1 master), 1 μπάνιο, 1 laundry room και περιμετρικά υπάρχει μπαλκόνι που επικοινωνεί με όλους τους χώρους και έχει πρόσβαση στον αποκλειστικής χρήσης κήπο 222 τ.μ..
Το υπόγειο λειτουργεί σήμερα ως ανεξάρτητο διαμέρισμα, με δική του κουζίνα, χώρο υποδοχής, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, αποθηκευτικό χώρο και έχει και αυτό τη δυνατότητα πρόσβασης στον κήπο με εξωτερική σκάλα.
Το ακίνητο προσφέρει επίσης 2 ασφαλείς θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, εξασφαλίζοντας άνετο πάρκινγκ για τους κατοίκους του. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και 3ης θέσης στάθμευσης υπογείου.
Στις παροχές του ακινήτου περιλαμβάνεται η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο ανά επίπεδο, κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια, εστίες φυσικού αερίου στην κουζίνα και ηλιακός θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας.
Τα δάπεδα στο επίπεδο του ισογείου είναι ξύλινα ενώ του υπογείου πλακάκια. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, τα ρολά είναι ηλεκτρικά, υπάρχουν τέντες, πόρτα ασφαλείας και συναγερμός.
Η γειτονιά του ακινήτου είναι πολύ ήσυχη και σε κοντινή απόσταση βρίσκονται σχολεία, εμπορικά κέντρα (700 μέτρα από το Golden Hall) ,αθλητικές εγκαταστάσεις, έχει άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς (1,5 χλμ από σταθμό Νερατζιώτισσας). Τιμή: €370.000.

Epsilon Team real estate agents - real estate appraisers,
T: +302107212284
web: www.epsilonteam.gr, Blog: www.propertistas.com
Κωδικός ακινήτου: ΕΠ941261
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
941261 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
156 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
κοινόχρηστα
€ 55/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή