Duplex, άριστη κατάσταση, 120 τμ, Κέντρο, Καβάλα

Καβάλα
  • € 250.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Η πολυτελής μεζονέτα με ανεξάρτητο κήπο βρίσκεται στον οικισμό της Τούζλας κι εκτείνεται σε 2 επίπεδα. Τα 3 υπνοδωμάτια, η σαλοκουζίνα και τα 2 W.C. είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες των ιδιοκτητών. Η διακόσμηση όλως των χώρων έχει γίνει με κριτήριο την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα.
Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από τούβλο με πάχος τοίχου 70cm το οποίο εξασφαλίζει άριστη θερμομόνωση, ενεργειακής κατηγορίας Α +, και ηχομόνωση, Παράλληλα είναι εξοπλισμένη με κουφώματα αλουμινίου και στόρια ενώ διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς και προεγκατάσταση κλιματισμού, θέρμανσης , δορυφορικής τηλεόρασης και συναγερμού. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός τόσο των χώρων, όσο και των ανοιγμάτων εξασφαλίζουν τις επιθυμητές ανάγκες τόσο του φυσικού φωτισμού όσο και του αερισμού.
Η μεζονέτα περιβάλλεται από κήπο αποκλειστικής χρήσης στον οποίο βρίσκουμε και πολυτελή κατασκευή πέργκολας. Οι 2 θέσεις στάθμευσης στον εξωτερικό χώρο εξασφαλίζουν πολύτιμο χρόνο στους ιδιοκτήτες.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Το Οφρύνιο Καβάλας αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό που συνδυάζει το φυσικό κάλλος, τον ιστορικό και αρχαιολογικό πλούτο, και τον πολιτισμό με μια ζωντανή αίσθηση κοινότητας. Η περιοχή προσφέρει μια μοναδική εμπειρία με τις ταβέρνες, τα καφενεία και τα πανέμορφα τοπία που τη χαρακτηρίζουν. Από γοητευτικά εξοχικά σπίτια με θέα στο Αιγαίο μέχρι κομψά διαμερίσματα στο κέντρο του χωριού, τα ακίνητα στον Οφρύνιο καλύπτουν κάθε ανάγκη και προτίμηση. Η εύκολη πρόσβαση σε παραλίες και σημεία ενδιαφέροντος καθιστά το Οφρύνιο ιδανικό προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα. Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρεία μας στην περιοχή.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VLIU - 29/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή