Duplex Χαλάνδρι, Αγία Βαρβάρα, Αγία Βαρβάρα, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΧαλάνδρι, Αγία Βαρβάρα
  • € 450.000
  • 5+
  • 248
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Αγία Βαρβάρα - Οροφομεζονέτα 248τμ, 5 υ/δ, 2 επίπεδα: 3ος-4ος, πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 1978, ενεργειακή κλάση Β, σαλόνι, χωλ, 2 κουζίνες, 2 μπάνια, wc, αυτόνομη θέρμανση (φυσικό αέριο), κλιματισμός, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, γωνιακό, θέα απεριόριστη, πρόσοψης, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, μεγάλες βεράντες, ασανσέρ, κουφώματα ξύλινα, τύπος δαπέδων ξύλο, ανεξάρτητη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, θυροτηλεόραση, πολυτελές, εσωτερική σκάλα, πλησίον στάση λεωφορείου/τρόλεϋ (έως 200μ), πλησίον πάρκο (έως 200μ), πλησίον αγορά (έως 500μ), πλησίον πλατεία (έως 500μ), πλησίον super market (έως 200μ).
Στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στο Χαλάνδρι εξαιρετική μεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου η οποία βρίσκεται σε παλαιά κατάσταση αλλά η διαρρύθμιση της ευνοεί την ανακαίνιση με σύγχρονα υλικά μετατρέποντας την σε ένα υπέροχο ακίνητο για ιδιόχρηση ή για επένδυση. Το φυσικό φως και τα μεγάλα ανοίγματα που μπορούν να δημιουργηθούν θα αναδείξουν το ακίνητο σε μία σύγχρονη κατοικία υψηλών προδιαγραφών πολλαπλασιάζοντας την αξία του. Σε απόσταση 12’ από τη νέα γραμμή 4 του μετρό που προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα επόμενα χρόνια, με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση, το ακίνητο εξασφαλίζει τον ιδανικό συνδυασμό για όποιον θέλει να απολαμβάνει τις παροχές του κέντρου και την ησυχία της γειτονιάς. Ο επενδυτικός χαρακτήρας για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενισχύεται από την πρόσβαση σε εστιατόρια, και cafés στην περιοχή του Χαλανδρίου αλλά και του Ψυχικού και στην εμπορική ζώνη της λεωφόρου Κηφισίας και της γύρω περιοχής προσφέροντας υψηλές μισθωτικές αξίες Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει νεαρές ηλικίες και νέες οικογένειες. Το ακίνητο εξυπηρετείται από πολλές λεωφορειακές γραμμές και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο.
Τιμή €450.000 (κωδ. 550854) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
550854 - 20/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
248 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή