Δυάρι Καλλίπολη – Φρεαττύδα, Χατζηκυριάκειο, Πειραϊκή - Χατζηκυριάκειο

Πειραϊκή - ΧατζηκυριάκειοΚαλλίπολη – Φρεαττύδα
  • € 220.000
  • 3
  • 95
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties διαμέρισμα 1ου ορόφου σε διπλοκατοικία εμβαδού Ε=95 τμ στην ΚΑΡΔΙΑ της Καλλίπολης.

Πρόκειται για ένα πλήρως ανακαινισμένο γωνιακό και φωτεινό διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από ένα χωλλ λειτουργικό, από έναν όμορφο χώρο καθιστικού όπου δίπλα βρίσκεται ο καταπληκτικός χώρος της κουζίνας η οποία έχει διαμορφωθεί με γούστο και είναι άκρως λειτουργική, στη συνέχεια οδηγούμαστε στα δύο υπνοδωμάτια το ένα εκ των δύο είναι μεγαλύτερο, στα υπνοδωμάται δεν υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και δεν έχουν τοποθετηθεί προς αποφυγήν δέσμευσης χώρου στον νέο ιδιοκτήτη Τέλος υπάρχει και ένα μπάνιο μοντέρνο και σύγχρονο με ντουζιέρα και παράθυρο.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, υπάρχει μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι, δεν υπάρχει ασανσέρ ούτε κοινόχρηστα, επιτρέπονται τα κατοικίδια, δεν υπάρχει θέρμανση οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να βάλει αυτόνομη θέρμανση είτε να χρησιμοποιήσει air condition. Έχει γίνει πλήρη ανακαίνιση το 2024 σε ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις, δάπεδα, κουφώματα.

Είναι ένα όμορφο λειτουργικό διαμέρισμα με ωραίους χώρους, φωτεινό, σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η ταράτσα.

Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, κοντά στην αγορά, σε σχολεία, υπάρχει κοντά στάση λεωφορείου απέχει 5' από την πλατεία Καρπάθου, 5' από τη Μαρίνα Ζέας, 5' από την Πειραϊκή, 10' από το Σταιθμό Μετρό Δημοτικό Θέατρο και 15' από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Τιμή: €220.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-941837
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
941837 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή