Τριάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Άγιος Ιωάννης, Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή
  • € 290.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Το ευρύχωρο και λειτουργικό διαμέρισμα 1ου ορόφου, 120 τ.μ., κατασκευής του 1985 κοντά στον Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής προσφέρεται ιδιαίτερα για οικογένειες με παιδιά και για επενδυτές που προσβλέπουν στην αξιοποίηση του ακινήτου.
Διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, μία μοντέρνα κουζίνα γνωστής μάρκας, 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Το σαλόνι προσφέρει πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα το πράσινο του κήπου της πολυκατοικίας.
Το ακίνητο έχει υποβληθεί σε πολλαπλές τμηματικές ανακαινίσεις από το 2000 μέχρι το 2023. Έχουν αντικατασταθεί όλα τα υδραυλικά συστήματα της κουζίνας και των δύο λουτρών, όπως και τα είδη υγιεινής. Επίσης έχουν αντικατασταθεί τα δάπεδα σε όλους τους χώρους, τα οποία είναι από γρανίτη, μάρμαρο και πλακάκι.
Το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, πόρτα ασφαλείας καθώς και ένα σύγχρονο και έξυπνο σύστημα συναγερμού. Τα κουφώματα είναι από αλουμίνιο με διπλά τζάμια και σίτες.
Επιπλέον, μέρος του διαμερίσματος είναι μία αποθήκη στο υπόγειο 12 τ.μ. και το δικαίωμα χρήσης 2 θέσεων parking στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Οικοδομημένη στους πρόποδες του Υμηττού, η Αγία Παρασκευή είναι ένα από τα λίγα προάστια με πλούσια βλάστηση. Συνορεύει με τους Δήμους Χολαργού, Χαλανδρίου, Γέρακα και Γλυκών Νερών. Απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και υψηλή ποιότητα ζωής. Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης για τους δημότες των Βορειοανατολικών Προαστίων, αλλά και των Μεσογείων. Εμβληματικά κτίρια που διαθέτει ο δήμος θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Είναι ιδανικό προάστιο για οικογένειες καθώς διαθέτει πληθώρα σχολείων, πλατείες, ελεύθερους χώρους, παιδικές χαρές, αθλητικά κέντρα, κλειστά γυμναστήρια και πάρκα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές από το «Best City Awards». Συνδέεται με την Αττική Οδό μέσω της Περιφερειακής Υμηττού (κόμβοι 13, Υ3 και Υ4) και διαθέτει ένα άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από το διπλό κομβικό σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό και Προαστιακός) του Μετρό Χαλανδρίου, το σταθμό της Αγίας Παρασκευής και από το σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο. Η εγγύτητα της Αγίας Παρασκευής τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο αεροδρόμιο, έχει αναδείξει την περιοχή σε πόλο έλξης εγχώριων και ξένων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UBTB - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 290.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή