Δυάρι Καλλιθέα, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΚαλλιθέα
  • € 155.000
  • 3
  • 75
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το Μεσιτικό Γραφείο ZN Properties καταπληκτικό διαμέρισμα 5ου ορόφου με πολύ μεγάλη βεράντα στην ΚΑΡΔΙΑ της Καλλιθέας μόλις 5' από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της Καλλιθέας.

Βρισκόμαστε σε ένα πραγματικά λειτουργικό διαμέρισμα με ένα ευρύχωρο, περιποιημένο καθιστικό το οποίο έχει πρόσβαση στη βεράντα δημιουργώντας μία επιπλέον άνεση, ηρεμία και ξεγνοιασιά αφού όποιος ζει εκί μπορεί να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς το θόρυβο της πόλης.

Στη συνέχεια οδηγούμαστε στα δύο μεγάλα υπνδοδωμάτια τα οποία διαθέτουν εντοιχισμένες ντουλάπες, είναι ψηλοτάβανα, εξίσου φωτεινά και έχουν πρόσβαση στο πίσω μπαλκόνι. Ακόμα, πρόσβαση στο μπαλκόνι έχει και η μεγάλη κουζίνα, η οποία διαθέτει πολλά ντουλάπια, χωράει άνετα ένα τραπέζι με καρέκλες και πάλι παραμένει λειτουργική και άνετη. Τέλος υπάρχει το μπάνιο το οποίο διαθέτει παράθυρο αλουμινίου, είναι σχετικά άνετο.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, υπάρχουν τέντες στη βεράντα και στο πίσω μπαλκόνι, δεν υπάρχει θέρμανση στην πολυκατοικία, αλλά υπάρχει εγκατάσταση για φυσικό αέριο οπότε όποιος θέλει μπορεί να έχει αυτονομία, υπάρχουν επίσης 3 air condiiton, τα κοινόχρηστα είναι ελάχιστα λόγω έλλειψης θέρμανσης. Πρόκειται πραγματικά για ένα διαμέρισμα με πολλές προοπτικές και δυνατότητες, είναι ήδη βαμμένο και καθαρισμένο από συνεργείο.

Είναι ιδανικό για μία οικογένεια, αφού όλοι οι χώροι του σπιτιού είναι άνετοι, είναι ιδανικό για ένα ζευγάρι που κάνει την αρχή στην κοινή του ζωή είτε ακόμα και για επένδυση. Το ακίνητο είναι καθαρό από βάρη, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις είναι άμεσα μεταβιβάσιμο.

Βρίσκεται σε πολύ ΚΕΝΤΡΙΚΟ σημείο στην Καλλιθέα, κοντά στην αγορά, σε σχολεία, απέχει ' από τον ηλεκτρικό Σταθμό της Καλλιθέας και από τη Σιβιτανίδειο Σχολή, έχει κοντά στάση λεωφορείου, βρίσκεται σε ασφαλή και ήσυχη γειτονιά.

Το γραφείο μας είναι δίπλα σας σε όλη τη διεκπεραίωση της διαδικασίας. Σε επικοινωνία με τον δικηγόρο και τον συμβολαιογράφο σας με αμεσότητα και υπευθυνότητα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αγοραπωλησίας με ταχύτητα, και αξιοπιστία.

Τιμή (Συζητήσιμη) : €155.000. ZN Properties, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2111177946, email: zoinakirealestate@gmail.com, website: www.znproperties.gr.
1-941925
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
941925
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή