Duplex Μουστακλή Σπύρου 11, Πυλαία-Χορτιάτης 55536, Κέντρο, Πυλαία

ΠυλαίαΜουστακλή Σπύρου 11, Πυλαία-Χορτιάτης 55536
  • € 1.950/μήνα
  • 4
  • 163
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024
Περιγραφή
Διατείθεται απόκλειστικά απ την εταιρεία μας, μεζονέτα που εντάσεται, σε ένα πανέμορφο συγκρότημα τριών κατοικιών τύπου μεζονέτα τριών επιπέδων (163τμ και επιπλέον εξώστες 40τμ), χτισμένο σε ένα εξαιρετικό, μοναδικό οικόπεδο 4100m², σε ιδανική τοποθεσία, πλήρως ενσωματωμένη στο φυσικό περιβάλλον.

H ιδανική πρόταση για έναν επαγγελματία, ένα ζευγάρι, ή μία οικογένεια που αγαπάει τη ζωή κοντά στη φύση, μια διαφορετική ποιότητα ζωής όπου ο καθαρός αέρας, το άπλετο φως και οι γνώριμοι ήχοι της φύσης, σε συνδυασμό με την άμεση εγγύτητα στον αστικό ιστό και όλες τις βασικές υποδομές, ουσιώδη πλεονεκτήματα, συνώνυμα του αναβαθμισμένου επιπέδου διαβίωσης.

Παράλληλα έμφαση δόθηκε στη σωστή κατεύθυνση & τη χωροταξική τοποθέτηση του κτιρίου στο οικόπεδο με περισσότερα από 100 φυτά και δέντρα, κυρίως πεύκα και φοίνικες να το περιβάλλουν, προκειμένου να παρέχει ζωτικό χώρο για ανάπαυση, ψυχαγωγία, εκδηλώσεις αλλά & ιδιωτικότητα.

Ο υποψήφιος μισθωτής θα έχει πρόσβαση σε μια άνετη πισίνα 66μ² και μπάρμπεκιου για να διασκεδάσουν, να απολαύσουν και να χαλαρώσουν. Εξωτερικό ντους, τουαλέτα, τροφοδοσία για ήχο-σύστημα και κεραία τηλεόρασης βρίσκονται δίπλα στην πισίνα για μέγιστη άνεση.

Για τους λάτρεις των παιδιών και των σπορ, ένα πλήρες γήπεδο βόλεϊ και ένα μισό γήπεδο μπάσκετ με ελαφρούς πυλώνες για νυχτερινό παιχνίδι. Τα ειδικά εξωτερικά φωτιστικά LED (120 πηγές) που είναι διάσπαρτα σε όλη την ιδιοκτησία καθώς και μέσα στην πισίνα, έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν περιμετρικό φωτισμό για ασφάλεια, εορταστικό φωτισμό για κοινωνικές εκδηλώσεις και εκπληκτικό φωτισμό περιβάλλοντος για να απολαύσετε τη νύχτα. Διατίθεται Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα.

Η μεζονέτα παρέχει όλες τις βασικές ανέσεις:
● Ισόγειο με σαλόνι, τζάκι, κεραία τηλεόρασης, κουζίνα, τουαλέτα και άμεση πρόσβαση στην πισίνα.
● Πρώτος όροφος με πρόνοια για ευρύχωρο μοντέρνο υπνοδωμάτιο με θέα στην πισίνα, ενσωματωμένες ντουλάπες, κεραία τηλεόρασης, AC, μικρή κουζίνα και υπέροχο μπάνιο με διπλή μπανιέρα και ξεχωριστή κτιστή ντουζιέρα. Μπαλκόνι επιφάνειας 7τμ
● Ανώτερος όροφος με δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει βεράντα επιφάνειας 30τμ με εξωτερική τραπεζαρία και με εκπληκτική θέα στην πισίνα, την πόλη της Θεσσαλονίκης, και τη θάλασσα. Κεραία τηλεόρασης, AC και πρόσβαση σε μπάνιο με ενσωματωμένο ντους. Βοηθητικό πίσω μπαλκόνι επιφάνειας 3τμ.

Τιμή μίσθωσης 1.950€
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
89
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
163 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.950/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή