Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Λόφος Φιλαρέτου, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 107.000
  • 2
  • 49
  • 1
  • 4
  • Ναι
Περιγραφή
Αν ψάχνετε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στην καρδιά της Καλλιθέας, σίγουρα το ακίνητο αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή. Αυτό το άνετο διαμέρισμα 49 τ.μ., βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, σε μία περιοχή πλησίον σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε ένα χωλ το οποίο οδηγεί σε έναν ευρύχωρο χώρο με πρόσβαση σε μπαλκόνι, ενώ σε ξεχωριστό δωμάτιο, βρίσκεται η ανακαινισμένη και ευρύχωρη κουζίνα του διαμερίσματος. Το ακίνητο αποτελείται, επιπλέον, από ένα υπνοδωμάτιο και από ένα ανακαινισμένο μπάνιο. Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε μια ελκυστική γειτονιά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ανέσεις, έτοιμο να κατοικηθεί.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U2HH - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
49 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 107.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή