Duplex, άριστη κατάσταση, 230 τμ, Πολύδροσο, Χαλάνδρι

Χαλάνδρι
  • € 2.500/μήνα
  • 4
  • 230
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Διατίθεται προς ενοικίαση πολυτελής μεζονέτα, οικογενειακής κατοικίας, 230 τμ., 2ου ορόφου, επιπλωμένη, άμεσα διαθέσιμη, δίπλα στην Ρεματιά Χαλανδρίου. Αυτή η ήσυχη και ασφαλής γειτονιά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένεια.

Η μεζονέτα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με άνετα μπαλκόνια και άπλετη θέα. Στο 1ο επίπεδο, το ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και η τραπεζαρία, είναι ευάερη, ευήλια με ιδανικό προσανατολισμό και έχουν πρόσβαση στο άνετο μπαλκόνι με εντιχισμένο BBQ, πέργκολα και άπλετη θέα. Σε ξεχωριστό χώρο βρίσκεται η κουζίνα η οποία είναι ηλιόλουστη και ευρύχωρη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει μπάνιο επισκεπτών. Επιπλέον, στον όροφο βρίσκεται ανεξάρτητο δωμάτιο ensuite, με δική του ιδιωτική είσοδο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτικό γραφείο, υπνοδωμάτιο ή ξενώνας.

Στον όροφο υπάρχουν δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, το ένα master με τζάκι, ιδιωτικό μπάνιο και δικό του μπαλκόνι. Το δεύτερο ensuite, με ανοιχτό χώρο καθιστικού και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στην σοφίτα, ένας υπέροχος χώρος γραφείου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τέταρτη κρεβατοκάμαρα.

Η μεζονέτα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου με αυτονομία σε κάθε επίπεδο. Υπάρχει πολυτελής ανελκυστήρας στο κτήριο και αναμονή οπτικής ίνας. Στο ακίνητο μόλις ολοκληρώθηκαν εργασίες συντήρησης και υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης μερικώς επιπλωμένο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VEQT
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή