Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΦοινίκαςΜάριου, Άγιος Βασίλειος 74060
  • € 105.000
  • 1.058
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024
Περιγραφή
Το οικόπεδο που είναι διαθέσιμο προς πώληση απλώνεται σε έκταση 1058 τετραγωνικών μέτρων, με συνολική επιτρεπόμενη δόμηση επιφάνειας 400 τετραγωνικών μέτρων. Βρίσκεται στα περίχωρα του χωριού Μαριού στην δημοφιλή τουριστική περιοχή του Πλακιά και προσφέρει εκπληκτική θέα στο Λιβυκό πέλαγος. Το οικόπεδο παρουσιάζει ελαφριά κλίση, προσδίδοντας έτσι επιπλέον γοητεία και δυνατότητες για ανάπτυξη. Απέχει περίπου 3,3 χιλιόμετρα από την παραλία Δαμνώνι και 4,5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Πλακιά, ενώ είναι στρατηγικά τοποθετημένο σε απόσταση 93 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο αεροδρόμιο και 78 χιλιομέτρων από το λιμάνι. Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετική τοποθεσία και το γραφικό περιβάλλον, το οικόπεδο παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία για επιχειρηματική επένδυση στον τουρισμό.

Σημειώσεις:

-Το ποσοστό μεσιτείας είναι 3% της τελικής τιμής αγοράς. Ο φόρος μεταβίβασης, τα δικηγορικά έξοδα, οι δαπάνες του συμβολαιογράφου και τα έξοδα μεταβίβασης στο Υποθηκοφυλακείο είναι επιβάρυνση του αγοραστή.

-Συνιστούμε ανεπιφύλακτα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ζητήσουν συμβουλευτικές υπηρεσίες από ειδικευμένους δικηγόρους και μηχανικούς προκειμένου να αξιολογήσουν τη καταλληλόλητα κάθε ακινήτου για τις ανάγκες τους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6619997
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.058 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 105.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή