Τεσσάρι Ευ. Γιάνναρη 30, 501 32, Κοζάνη, Κέντρο, Κοζάνη

ΚοζάνηΕυ. Γιάνναρη 30, 501 32, Κοζάνη
  • € 150.000
  • 5
  • 143
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 1-95 - Σε μια από τις πιο ζωντανές περιοχές της Κοζάνης, διατίθεται προς πώληση ένα υπέροχα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με συνολική επιφάνεια 143 τ.μ.
Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μία άνετη σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι που επιθυμεί άνετο και ποιοτικό χώρο διαβίωσης.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 1992, ενώ η ανακαίνιση του πραγματοποιήθηκε το 2015, δίνοντας έτσι μια φρέσκια και σύγχρονη αισθητική στον χώρο!
Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση με τηλεθέρμανση, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πατώματα laminate, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και εντοιχισμένες ντουλάπες  εξασφαλίζοντας έτσι άνεση και ασφάλεια στους κατοίκους του.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, χώρο στάθμευσης και αποθήκη, ενώ είναι εξοπλισμένο με A/C, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler. Το οικογενειακό σας σπίτι μπορεί να γίνει ακόμα πιο ασφαλές και πρακτικό με την παρουσία θυροτηλεόρασης!

Η περιοχή που βρίσκεται το διαμέρισμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία και δημόσιες συγκοινωνίες.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο ποιοτικό και όμορφο διαμέρισμα σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Κοζάνης. Η τιμή πώλησης είναι 150.000 €!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-95 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία τηλεθέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή