Δυάρι Καλλιθέα, Χαροκόπου, Καλλιθέα

ΚαλλιθέαΚαλλιθέα
  • € 167.000
  • 3
  • 88
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024
Περιγραφή
Σας καλωσορίζουμε σε ένα φωτεινό διαμέρισμα στο κέντρο της Καλλιθέας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 88 τ.μ. και αποτελείται από ένα μεγάλο άνετο σαλόνι, 2 υ/δ, ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο και μια μικρή εσωτερική αποθήκη. Το όμορφο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Κατασκευάστηκε το 1969 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πανέτοιμο να κατοικηθεί. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Κεντρική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται κλιματισμός και πόρτα ασφαλείας.
Εκτός από το αξιόλογο εσωτερικό του, χάρη στα ευρύχωρα και φωτεινά δωμάτια, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η τοποθεσία του διαμερίσματος, αφού βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο με άμεση πρόσβαση σε στάσεις τρόλεϊ και λεωφορείων (μόλις 20-25 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας), στην καρδιά μιας ζωντανής γειτονιάς της Καλλιθέας κοντά σε σχολεία και κάθε ειδών καταστήματα. Απέχει μόλις 2,5 χλμ από το Μουσείο της Ακρόπολης. Η τιμή του είναι 167.000.
Βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Ακρόπολη, Μουσείο, Πανεπιστήμιο κ.ά. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Βαμμένο, Προσόψεως, Φωτεινό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Ανοιχτωσιά.
RE/MAX Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109511130, email: info@remaxcosmos.gr, p.zampazas@gmail.com, website: www.remaxcosmos.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
941619
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
88 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 167.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή