Δυάρι Πόλη Χίου, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΠόλη Χίου
  • € 470/μήνα
  • 3
  • 67
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 25482 - Χίος Πόλη Χίου Λολόδεντρα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2012 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 470 €
Κωδικός ακινήτου: 25482 - Σε μια όμορφη γειτονιά στην Χίο, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα προς ενοικίαση. Βρίσκεται στον υπερυψωμένο 1ο όροφο  και έχει συνολική επιφάνεια 67 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι με κουζίνα και ένα μπάνιο.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 2012 και διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα για οικονομία. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μεγάλα παράθυρα και τις βεράντες του διαμερίσματος. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι, ενώ η πόρτα είναι ασφαλείας με τρίαινα για την ασφάλεια σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ανοικτό πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας. Επωφεληθείτε από τον καθαρό αέρα και το φως του ήλιου. Οι τέντες και οι σίτες προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και τα έντομα. Τα διπλά τζάμια είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για την ησυχία και την ηρεμία σας.

Απολαύστε την ανοιχτωσιά και την ηρεμία αυτού του διαμερίσματος σε μια ήσυχη γειτονιά.  Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υπέροχο σπίτι στην Χίο!
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. | Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. | Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα. | Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
25482 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 470/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή