Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, έκτος όροφος, Πλατεία Καρύτση, Κέντρο Αθήνας

Κέντρο Αθήνας
  • € 500/μήνα
  • 2
  • 32
  • 1
  • 6
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Η Engel & Völkers παρουσιάζει ένα όμορφο ρετιρέ έκτου ορόφου, το οποίο είναι ένας ενιαίος χώρος - studio και βρίσκεται στην καρδιά του Συντάγματος, μια περιοχή με υψηλή ζήτηση για κατοικία και για γραφείο.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει ιδιωτικότητα, ποιοτικά υλικά και μια περίφημη τοποθεσία με όμορφη θέα στο Αθηναϊκό τοπίο και τον λόφο του Λυκαβηττού, καθιστώντας το κατάλληλο τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική χρήση.

Στο κτίριο δεν επιτρέπονται οι υπεκμισθώσεις ή οι βραχυχρόνιες μισθώσεις για επαγγελματίες της Airbnb. Ωστόσο, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το urban lifestyle.

Το διαμέρισμα διαθέτει συνολικό εμβαδόν 32 τ.μ. και ένα μεγάλο μπαλκόνι 16 τ.μ. που προσφέρει υπέροχη θέα στο τοπίο της πόλης και στο λόφο του Λυκαβηττού. Πρόκειται για έναν πολυλειτουργικό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εργασίας - γραφείο, ως χώρος χαλάρωσης ή ως υπνοδωμάτιο. Ολόκληρος ο χώρος της κατοικίας είναι ένα ενιαίο δωμάτιο. Η κουζίνα είναι open space, σε γκρι χρώμα με ξύλινες λεπτομέρειες, ντουλάπια και εργονομικό σχέδιο. Το διαμέρισμα διαθέτει μια μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος. Το μπάνιο έχει ένα μοναδικό ρετρό στυλ της δεκαετίας του '70 με πλακάκια πράσινου χρώματος.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του ήσυχου διαμερίσματος είναι η ιδιωτικότητα και η ηρεμία που προσφέρει, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2020 με στιβαρά υλικά και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας. Επιπλέον, το διαμέρισμα έχει μια ζωντανή και ευχάριστη ατμόσφαιρα επειδή είναι ηλιόλουστο όλη την ημέρα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν δάπεδο με πλακάκια, ένα κούφωμα αλουμινίου με διπλό τζάμι και μια ξύλινη πόρτα με μονό τζάμι, ένα κλιματιστικό με την εξωτερική μονάδα, ανελκυστήρας και χαμηλά κοινόχρηστα για την συντήρηση του κτιρίου (περίπου 40 ευρώ μηνιαίως).

Περιγραφή Τοποθεσίας

Το Σύνταγμα είναι μια πολύ βολική τοποθεσία στην Αθήνα, καθώς συνδέεται καλά με την υπόλοιπη πόλη μέσω του μετρό στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι, του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι ή με τα τρόλεϊ-λεωφορεία. Αυτή η τοποθεσία προσφέρει premium πλεονεκτήματα, καθώς απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από άλλες γειτονιές όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Ψυρρή, το Θησείο ή το Κολωνάκι. Είναι ένα ιδανικό μέρος τόσο για οικιστική όσο και για εμπορική χρήση.

Το Σύνταγμα είναι μια ζωντανή και καλλιτεχνική γειτονιά που είναι γνωστή για τα μοντέρνα μπαρ, τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τις γκαλερί, τα θέατρα, τους χώρους τέχνης και για πολλές δραστηριότητες αναψυχής. Το ακίνητο βρίσκεται στους πεζόδρομους του Συντάγματος και είναι απίστευτα κοντά στην εμπορική ζώνη της οδού Ερμού, την Βαρβάκειο αγορά, δίπλα σε όλα τα σούπερ μάρκετ, σε φούρνους και σε φαρμακεία. Επιπλέον, βρίσκεται δίπλα στα αξιόλογα μνημεία του αρχαίου κλασικού παρελθόντος της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Ρωμαϊκή Αγορά και ο λόφος του Φιλοπάππου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VN84
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
32 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 500/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1962
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή