Δυάρι Ακτή Κουμουνδούρου Αλέξανδρου 22Β, 185 33, Πειραιά, Καστέλλα, Καστέλλα - Πασαλιμάνι

Καστέλλα - ΠασαλιμάνιΑκτή Κουμουνδούρου Αλέξανδρου 22Β, 185 33, Πειραιά
  • € 177.000
  • 3
  • 78
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-385 - Πειραιάς Μικρολίμανο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 78 τ.μ. μόνο 10 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1936 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από μετρό 400 μέτρα - Τιμή: 177.000 €
Αυτόνομη οικία δύο επιπέδων, χωρίς κοινόχρηστα, με δική της ξεχωριστή είσοδο, ολοκαίνουργια και πλήρως ανακαινισμένη το 2018. Είναι επιπλωμένη με όλο το οικιακό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, τηλεοράσεις καθώς και δύο κλιματιστικά ψύξης- θέρμανσης. Διαθέτει ακάλυπτο χώρο με σκέπαστρο 8 μέτρα μάκρος επί δύο φάρδος ιδανικό και για πάρκινγκ μηχανής. Επίσης επιτρέπονται τα κατοικίδια. Έχει μπαλκόνι στην πρόσοψη με τέντα και θέα το Μικρολίμανο. Είναι ιδανική για ιδιοκατοίκηση αλλά και για επενδυτικούς λόγους όπως ενοικίαση Airbnb λόγω μεγάλου τουρισμού της περιοχής. Στο πρώτο επίπεδο (υπερυψωμένο ισόγειο) βρίσκεται το σαλόνι, η κουζίνα και το μπάνιο. Το σαλόνι διαθέτει άνετο καθιστικό με μεγάλο δερμάτινο γωνιακό καναπέ και άνετο χώρο για τραπεζαρία με μεγάλο τραπέζι και καρέκλες. Η κουζίνα είναι ολοκαίνουργια, γωνιακή με μοντέρνα ντουλάπια πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ανοξείδωτες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κουζίνα και πλυντήριο πιάτων. Ο χώρος της κουζίνας είναι μεγάλος, άνετος, φωτεινός με μεγάλο παράθυρο και ευρύχωρος. (Χωράει άνετα τραπεζαρία κουζίνας). Το μπάνιο έχει παράθυρο, μεγάλη χτιστή ντουζιέρα η οποία είναι ευρύχωρη και ολοκαίνουργια είδη υγιεινής με καινούρια ντουλάπια μπάνιου και ράφια για αποθηκευτικό χώρο. Επίσης στο πρώτο επίπεδο της οικίας βρίσκεται η χτιστή σκάλα που οδηγεί πάνω στο δεύτερο επίπεδο με τα δύο υπνοδωμάτια (στυλ σοφίτας) με άνετους χώρους και δύο εντοιχισμένες ντουλάπες ρούχων. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν κρεβάτι, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και τηλεοράσεις, Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στο 2ο επίπεδο του σπιτιού, το οποίο μοιάζει με σοφίτα και το ΥΨΟΣ του ταβανιού ανέρχεται στο 1,85μ.

Τα παράθυρα της οικίας είναι αλουμινίου με απομίμηση ξύλου με διπλά τζάμια και σίτες. Επιπλέον διαθέτει σε όλα τα παράθυρα μεταλλικά στόρια (ρόλερ σκίασης). Όλο το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά οροφής, σποτάκια και απλίκες. Η οικία ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου από την αρχή με καινούριες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Βρίσκεται στην όμορφη γειτονιά του Μικρολίμανου, δίπλα στην θάλασσα, σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σούπερ μάρκετ.
Η οικία πωλείται και χωρίς την επίπλωση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-385
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 177.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1936
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή