Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, δεύτερος όροφος, Αγία Βαρβάρα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 165.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024
Περιγραφή
Αθήνα - Νότια Προάστια, Παλαιό Φάληρο:

Καλώς ήρθατε σε αυτό το κομψά ανακαινισμένο διαμέρισμα 52 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου (Αγίας Βαρβάρα). Στον δεύτερο όροφο, αυτή η  εξαιρετικά εργονομική διάταξη προσφέρει μια ανοιχτή κουζίνα συνδεδεμένη με το σαλόνι, εξασφαλίζοντας ένα  περιβάλλον για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας σας.

 

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με μία μεγάλη και ανετη ντουλάπα και ένα πλήρες εξοπλισμένο και συγχρονο μπάνιο. Με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, όπως το ποιοτικό δάπεδο laminate και κουφώματα αλουμινίου με διπλό τζάμι, αυτό το μέρος χρησιμεύει ως ένα μοντέρνο αλλά άνετο καταφύγιο. Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, και αυτό εξασφαλίζεται με μια πόρτα ασφαλείας και ένα σύστημα συναγερμού για ηρεμία.

 

Λοιπά προνόμια, όπως η κεντρική θέρμανση για ζεστούς χειμώνες και τα σίτες  για τους θερμότερους μήνες, αναβαθμίζουν την εμπειρία ζωής μέσα στοω χώρο. Το απίστευτο φυσικό φως που πλαισιώνει τον χώρο διαβίωσης, εκπέμπει θετικότητα από μέσα προς τα έξω.

 

Σε εξωτερικούς χώρους, απολαύστε την θέα στο πάρκο ακριβώς από την άνεση του ιδιόκτητου μπαλκονιού σας μπροστά. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης  θέση στάθμευσης, ένα βασικό πλεονέκτημα σε αυτή την κεντρική τοποθεσία.

 

Αυτό το υψηλής ποιότητας διαμέρισμα δεν αφορά μόνο την ανώτερη διαβίωση, αλλά και τη βέλτιστη άνεση, καθώς βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, καταστήματα, εστιατόρια και πολλά άλλα.

 

Το ακίνητο παρουσιάζει μια εξαιρετική πρόταση αξίας με πολύ ελκυστική τιμή. Μη χάσετε αυτή τη σπάνια ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια ιδιωτική επίδειξη και να οραματιστείτε έναν κομψό τρόπο ζωής μέσα στην αστική πολυτέλεια.

 

Το ακίνητο προτείνεται και ως επενδυτικό με μεγάλη απόδοση.... Τιμή 165.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΤΣΓ8536

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ΤΣΓ8536
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή