Τριάρι Βάρη - Βάρκιζα, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - ΒάρκιζαΒάρη - Βάρκιζα
  • € 1.251.000
  • 5
  • 139
  • 3
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Το κομψό ρετιρέ, που βρίσκεται στη Βάρκιζα, παρέχει πρωτοποριακές λειτουργίες έξυπνου σπιτιού και πλήρη αυτοματισμό με ανέσεις τελευταίας τεχνολογίας. Διαθέτει συνδυασμό 2 ή 3 υπνοδωματίων, παρέχοντας ευελιξία στους κατοίκους. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική τεχνολογία όχι μόνο ενισχύει την ενεργειακή απόδοση, αλλά απλοποιεί επίσης τη συντήρηση και την καθημερινή διαβίωση.

Το γωνιακό συγκρότημα κτιρίων αποτελεί παράδειγμα των τελευταίων τάσεων στον αστικό σχεδιασμό, συνδυάζοντας άψογα την καινοτομία και τη βιωσιμότητα για τη δημιουργία εξαιρετικών χώρων διαβίωσης.

Το ρετιρέ κατανέμεται στον τέταρτο και πέμπτο όροφο του κτιρίου. Ο τέταρτος όροφος φιλοξενεί δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Η ανοιχτή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με προηγμένες εγκαταστάσεις και το ευρύχωρο καθιστικό παρέχει άνεση και λειτουργικότητα. Ανεβαίνοντας στον πέμπτο όροφο, θα ανακαλύψετε ένα ακόμη σαλόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Το μπαλκόνι διαθέτει πισίνα, ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση.

Η Βάρκιζα, μια παραθαλάσσια πόλη κατά μήκος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, περιβάλλεται από τα κρυστάλλινα νερά του Σαρωνικού κόλπου. Σε απόσταση μόλις 22 χιλιομέτρων από την καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ όλων των ηλικιών. Τα καλοκαίρια ζωντανεύει με ανθρώπους που ανυπομονούν να απολαύσουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Αθήνας.

Επιπλέον, η κοντινή περιοχή διαθέτει εξαιρετικά διεθνή σχολεία και δύο εξέχοντα ιδιωτικά νοσοκομεία. Το αεροδρόμιο είναι εύκολα προσβάσιμο σε 20 λεπτά οδικώς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
942058 - 09/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
139 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Έξοδα
τιμή
€ 1.251.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή