Duplex, νέα, 110 τμ, Νέα Πέραμος, Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)

Νέα Πέραμος (Μεγάλο Πεύκο)
  • € 225.000
  • 3
  • 110
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ανακαλύψτε τον παράδεισο της Νέας Πέραμου μέσα από αυτή την υπέροχη κατοικία υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Απολαύστε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη θάλασσα και το γοητευτικό νησί της Θάσου από τη βεράντα σας.
Αυτή η εκπληκτική κατοικία, υπό κατασκευή, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ονειρεμένο κατάλυμα. Αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο του 2024, εξοπλισμένη με τις πιο σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές.
Το ακίνητο διαθέτει υπαίθρια θέση πάρκινγκ για την άνεσή σας, ενώ το μπάρμπεκιου στη βεράντα σάς προσκαλεί να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους αγαπημένους σας. Η κατασκευή της κατοικίας έχει γίνει με ποιοτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και αντοχής.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Νέα Πέραμος Καβάλας είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία με τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, στον κάμπο της Καβάλας, αποτελώντας έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής τόσο για διακοπές όσο και για μόνιμη κατοικία. Με τις εκτενείς παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και τη γραφική ατμόσφαιρα της, η Νέα Πέραμος ελκύει τόσο τους τουρίστες όσο και εκείνους που αναζητούν μια ευχάριστη και ήρεμη ζωή κοντά στη θάλασσα. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ακινήτων, από παραθαλάσσια εξοχικά σπίτια και διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα έως και πολυτελείς βίλες.
Είτε αναζητάτε ένα μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, είτε επιθυμείτε να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη της θάλασσας καθημερινά, η Νέα Πέραμος προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή κατοικιών για κάθε γούστο και προτίμηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02VLZ6 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 225.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή