Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Άλσος Παγκρατίου, Παγκράτι

Παγκράτι
  • € 150.000
  • 1
  • 50
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΑΛΣΟΣ, εξαιρετικό διαμέρισμα, 50τ.μ., 1ου ορόφου, πλήρως ανακαινισμένο σε προνομιακή θέση πολύ κοντά στο Άλσος Παγκρατίου και το μετρό "Ευαγγελισμός". Αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία ενιαία με την κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο. Υπάρχει κλιματισμός, κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας.
Ιδανικό για φοιτητές και βραχυχρόνια μίσθωση.
Το Παγκράτι, ζωντανό, πολύπλευρο, πολυσυλλεκτικό, γοητευτικό, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μία από τις περιζήτητες συνοικίες της Αθήνας, ιδανικό τόπο για διαβίωση και για κάθε τύπου διασκέδαση, αλλά και σε περιοχή με ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Το πλεονέκτημα της αθηναϊκής αστικής αυτής γειτονιάς, εκτός των άλλων, είναι η μικρή απόσταση από το κέντρο, αφού σε μόλις 15 λεπτά όμορφης διαδρομής με τα πόδια μπορεί κανείς να βρεθεί στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη μέσω του Ζάππειου και του Εθνικού Κήπου. Μουσεία, πάρκα, μνημεία, βιβλιοθήκες και επιστημονικά ιδρύματα έχουν πλέον διεθνή φήμη. Εκτείνεται πίσω από την περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου και του Παναθηναϊκού Σταδίου και συνορεύει με το ΜΕΤΣ, τη Δάφνη, τον Νέο Κόσμο, την Καισαριανή και τον Βύρωνα. Απέχει 13 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 30 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 50 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1970, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Όροφος: 1ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Σοφίτα, Ανακαινισμένο, Σίτες, Τέντα, Διπλά τζάμια, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 1 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2018, Απόσταση απο θάλασσα: 12000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 20
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
263356
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή