Γκαρσονιέρα Χαριλάου, Βούλγαρη - Άγιος Ελευθέριος - Ντεπώ, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΧαριλάου
  • € 115.000
  • 1
  • 38
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
ΜΑΡΤΙΟΥ (ΧΑΡΙΛΑΟΥ) - ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπό πλήρη ανακαίνιση γκαρσονιέρα επιφανείας 38τμ περίπου, η οποία βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυώροφης οικοδομής και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, χωλ και ένα πλήρες λουτρό με ντουζιέρα. Τόσο η σαλοκουζίνα όσο και το υπνοδωμάτιο έχουν πρόσβαση σε πρόσθιο εξώστη. Η γκαρσονιέρα διαθέτει πόρτα ασφαλείας, διπλά εξωτερικά θερμομονωτικά συνθετικά κουφώματα με ρολά, ξύλινα πρεσσαριστά εσωτερικά κουφώματα και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους. Θα θερμαίνεται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και θα ψύχεται με ένα κλιματιστικό μηχάνημα στη σαλοκουζίνα. Το υπνοδωμάτιο θα διαθέτει ντουλάπα και η κουζίνα ηλεκτρικές συσκευές (φούρνο, απορροφητήρα, ηλεκτρικές εστίες). Στα πλεονεκτήματα του ακινήτου προστίθενται η πλήρης επίπλωση και ο εξοπλισμός αυτού. Επιπλέον σε αυτό θα ανήκει μια θέση στάθμευσης για 6 μήνες το χρόνο. Πρόκειται για ένα εμπρόσθιο, φωτεινό, πολυτελές και με εξαιρετική διαρρύθμιση ακίνητο, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα σε κεντρικές οδούς με καταστήματα και καλή συγκοινωνία για τα Πανεπιστήμια και το εμπορικό κέντρο της πόλεως. Η οικοδομή μάλιστα έχει ανεγερθεί μετά το σεισμό της Θεσσαλονίκης και διαθέτει κοινόχρηστο ανελκυστήρα. Ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για εκμετάλλευση!!!!
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
929082 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
38 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 115.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή