Δυάρι άριστη κατάσταση, τέταρτος όροφος, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

Κυψέλη
  • € 220.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Καλοσυντηρημένο διαμέρισμα 4ου ορόφου, 80 τ.μ., διαμπερές, με μεγάλες βεράντες. Διαθέτει ευρύχωρο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας, αυτόνομη κουζίνα και δύο κρεβατοκάμαρες, ενώ όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε βεράντα. Έχει εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου με αυτονομία, πόρτα ασφαλείας κ.α. Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 1995 και είναι ιδιαίτερα φροντισμένη. Βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Κυψέλης, σε όλες τις συγκοινωνίες και την αγορά.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Tοποθεσία: Η Κυψέλη είναι μια από τις όμορφες γειτονιές της πόλης και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη για να ζήσει κανείς στην Αθήνα. Συνορεύει δυτικά με την οδό Πατησίων, νότια με το Πεδίον του Άρεως, ανατολικά με τα Τουρκοβούνια και βόρεια με τον δήμο Γαλατσίου.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Το κύριο αξιοθέατο της Κυψέλης είναι ο πεζόδρομος της Φωκίωνος Νέγρη. Αποτελείται από μια μεγάλη λωρίδα πρασίνου στο κέντρο, με δέντρα, παγκάκια, σιντριβάνια και αγάλματα, που περιβάλλεται από καφετέριες, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Χαρακτηριστικό δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού στην Φωκίωνος Νέγρη είναι η Δημοτική Αγορά, πρόσφατα ανακαινισμένη, χώρος καλλιτεχνικών δρώμενων και χειροτεχνιών. Η πλατεία Αγίου Γεωργίου είναι άλλο ένα δημοφιλές σημείο της πόλης, περιτριγυρισμένη από μικρά καφέ και μεζεδοπωλεία.
Εξέχουσα θέση στη ζωή των κατοίκων κατέχουν το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα της Αθήνας, ο λόφος του Ελικώνα που περιλαμβάνει αθλητικές εγκαταστάσεις και το Αττικό Πάρκο στην Άνω Κυψέλη. Επιπλέον, στην περιοχή υπάρχουν πολλά μικρά θέατρα και στούντιο καλλιτεχνών, δίνοντας μια μποέμικη αίσθηση στην περιοχή.

Προσβασιμότητα: Δίκτυο λεωφορείων και τρόλει που συνδέουν διάφορες περιοχές με την Κυψέλη. Ο σταθμός Βικτώρια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και κατασκευάζονται τέσσερις σταθμοί της νέας γραμμής μετρό.

Δυνατότητες επένδυσης: Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που ανέκαθεν απολάμβανε μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02V7Z4
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή