Ρετιρέ Ναύπλιο, Κέντρο, Ναύπλιο

ΝαύπλιοΝαύπλιο
  • € 600.000
  • 4
  • 123
  • 1
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Στην καρδιά της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου και σε ιδιαίτερα προνομιούχα θέση, πωλείται ένα πραγματικά μοναδικό ακίνητο που αξίζει της προσοχής σας. Πρόκειται για τον πρώτο όροφο διατηρητέας οικίας με όψεις σε τρεις οδούς, καμπύλο γείσο στέγης, εξώστες με ξύλινα και μεταλλικά φουρούσια και θέα στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, το Παλαμήδι και το λιμάνι με το επιβλητικό Μπούρτζι να δεσπόζει.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της οικίας αυτής η αυτονομία της καθώς αποτελεί το μοναδικό διαμέρισμα του ακινήτου με αποκλειστική χρήση της εισόδου, της σκάλας και της ταράτσας.
Ο συνολικός χώρος των 123τμ καταλαμβάνει οικία πρώτου ορόφου 90 τ. μ, σοφίτα 15τμ, ισόγεια αποθήκη 8τμ και 10τμ extra αποθηκευτικό χώρο στη σοφίτα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από το καθιστικό, ένα σαλόνι,2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, και ξεχωριστή κουζίνα. Διαθέτει κλιματιστικά, ξύλινα πατώματα, αποθηκευτικούς χώρους και μπαλκόνια με εξαιρετική θέα.
Από την εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στη σοφίτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή extra υπνοδωμάτιο με την πανέμορφη εμφανή ξύλινη στέγη να κλέβει τις εντυπώσεις. Βγαίνοντας στην ταράτσα η θέα γίνεται μαγευτική αφού λόγω του ύψους είναι ανεμπόδιστη!!!!

Η οικία ανήκει στην περιοχή της "παραλίας", του πλέον προβεβλημένου σημείου του ιστορικού Ναυπλίου, σε απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Συντάγματος, την Πλατεία Φιλελλήνων και την Ακτή Μιαούλη. Μια πανέμορφη και ξεχωριστή κατοικία, μέσα σε γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια με πανέμορφες βουκαμβίλιες, όμορφα ταβερνάκια με παραδοσιακή και ξένη κουζίνα, ψαροταβέρνες, μεζεδοπωλεία, μπαράκια και καφέ, μια πόλη ζωντανή γεμάτη χρώματα και αρώματα, που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών όλο τον χρόνο.

Σε κοντινή απόσταση η πλαζ της Αρβανιτιάς όπου μπορεί κάνεις να απολαύσει το μπάνιο του χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο αφού η απόσταση είναι μόλις 500 μ.
Πάρα πολύ κοντά και με εύκολη πρόσβαση και οι φανταστικές παραλίες της Καραθώνας και του Τολού που απέχουν μόλις 5 και 12 χιλιόμετρα αντίστοιχα, ενώ σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας συναντάμε πολύ δημοφιλείς και ξεχωριστούς παραθαλάσσιους προορισμούς και πανέμορφα χωριά όπως το Δρέπανο, το Βιβάρι, την Κάντια, την Ακτή Κονδύλι, το Κιβέρι, το Άστρος και το Ξηροπήγαδο.
Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση και στους παγκόσμια γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους του νομού όπως Μυκήνες και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Το Ναύπλιο είναι μια πόλη με μοναδικά χαρακτηριστικά αποτελεί από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας, γνωστή για την πολύ καλά διατηρημένη Παλιά Πόλη που ξεχωρίζει για τα κομψά νεοκλασικά και αρχοντικά κτίρια. Αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό και απέχει λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σε αυτή την πόλη που διατηρεί την αίγλη της στο πέρασμα των χρόνων και αυξάνει συνεχώς το τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, και την επένδυση της νέας μαρίνας να βρίσκεται σε εξέλιξη, το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μια μοναδική επιλογή!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
937666
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
123 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1906
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή