Δυάρι Νέα Φιλαδέλφεια, Ρενώ, Νέα Φιλαδέλφεια

Νέα ΦιλαδέλφειαΝέα Φιλαδέλφεια
  • € 85.000
  • 3
  • 68
  • 1
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Διατίθεται κατ'αποκλειστικότητα διαμέρισμα που βρίσκεται στην ήσυχη και πράσινη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ακίνητο, με εμβαδόν 68 τ.μ., βρίσκεται στον 3ο όροφο στο πιο νεόκτιστο από τα 4 συγκροτήματα των εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως 2ο υπνοδωμάτιο ή χώρο γραφείου (περιλαμβάνει συρόμενη πόρτα) ένα μοντέρνο μπάνιο, μια φωτεινή κουζίνα και ένα σαλόνι που δημιουργεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Η ανακαίνιση του ακινήτου έχει γίνει με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε γωνιά. Η τοποθεσία είναι ιδανική, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκα, σχολεία και πλατείες, ενώ η θέα προς το πάρκο και το αστικό τοπίο προσθέτουν έναν αέρα φρεσκάδας και ηρεμίας.

Το ακίνητο δεν περιλαμβάνει θέρμανση πλην κλιματισμού, έχει όμως προεγκατάσταση για τζάκι. Επίσης, διαθέτει θερμοσίφωνα και έχουν προστεθεί καινούρια αλουμινένια κουφώματα με διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα είναι βαμμένο, διαμπερές, γωνιακό και φωτεινό, ενώ η πόρτα ασφαλείας, η θυροτηλεόραση και οι τέντες προσφέρουν επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και άνεσης.

Κατάλληλο για βραχυχρόνια μίσθωση, επένδυση ή συγκατοίκηση, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσετε μια υψηλής ποιότητας ζωή σε μια ήρεμη και φιλική γειτονιά. Μπορείτε να περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στο ακίνητο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://my.matterport.com/show/?m=uNXMBFZjTcd

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες! RE/MAX Real Advisor, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2155550611
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
834456 - 01/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
68 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή