Γκαρσονιέρα δεύτερος όροφος, Φιλοπάππου, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 600/μήνα
  • 2
  • 49
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024
Περιγραφή
Η Engel and Völkers παρουσιάζει ένα υπέροχο διαμέρισμα δεύτερου ορόφου που βρίσκεται στην περιοχή του Φιλοπάππου, στο Κουκάκι. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει συνολικό εμβαδόν 49 τετραγωνικά μέτρα. Έχει ευχάριστη ατμόσφαιρα, είναι ευάερο και ηλιόλουστο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό, μια κουζίνα σε ρετρό στυλ και ένα μπάνιο. Το καθιστικό είναι ευρύχωρο και έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι. Το υπνοδωμάτιο είναι επίσης μεγάλο, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους και έχει πρόσβαση στο μπαλκόνι.

Το διαμέρισμα διαθέτει μαρμάρινα και ξύλινα παρκέ δάπεδα. Επιπλέον, έχει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο και κουφώματα αλουμινίου με μονά τζάμια, καθιστώντας το ενεργειακό αυτόνομο.

Η γειτονιά στο Κουκάκι, είναι μια από τις περιζήτητες περιοχές της Αθήνας για κατοίκηση. Μπορείτε να ανακαλύψετε την υπέροχη αρχιτεκτονική με τις όμορφες νεοκλασικές κατοικίες και τα μοντέρνα κτίρια, τα έθνικ εστιατόρια, τις μπουτίκ σχεδιαστών, τα εξαιρετικά μπαρ, τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και πολλές επιλογές για σούπερ μάρκετ και καφετέριες. Επιπλέον, είναι δίπλα στην Ακρόπολη, στον Λόφο Φιλοπάππου και στην Πλάκα και αυτό την καθιστά ιδανική περιοχή για περπάτημα. Ακόμη, το Κουκάκι έχει το πλεονέκτημα της εύκολης πρόσβασης στο σταθμό του Μετρό Συγγρού - Φιξ.

Το διαμέρισμα δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων, όπως για παράδειγμα το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ναό του Ολυμπίου Διός και το Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού. Τέλος, το Κουκάκι είναι μια από τις πιο ήρεμες και γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02VDDW
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
49 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή