Δυάρι Παλαιό Φάληρο, Αγία Βαρβάρα, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
  • € 280.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Προς πώληση πολυτελής οροφοδιαμέρισμα, με αποπεράτωση το 2025. καταλαμβάνει τον 1ο όροφο, σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου. Έχει εμβαδόν 70 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 220 τ.μ. και προσφέρει εξαιρετική διαβίωση σε δύο επίπεδα με ανοιχτή θέα στο αστικό τοπίο.

Η διαρρύθμιση της αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, μια μοντέρνα κουζίνα της εταιρίας Gruppo Cuicine και ένα ευρύχωρο σαλόνι. Επιπλέον, διατίθενται θέση στάθμευσης σε πιλοτή και μια υπόγεια αποθήκη 13 τ.μ. που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο.

Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο μέσω ενδοδαπέδιας θέρμανσης για μέγιστη άνεση. Η θερμοπρόσοψη 10cm που καλύπτει περιμετρικά το ακίνητο σε συνδυασμό με τα διπλά ενεργειακά κουφώματα και την υψηλής ποιότητα προδιαγραφών κατασκευή σας παρέχει υψηλή ενεργειακή απόδοση Α.

Οι επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν ασανσέρ με εντοιχισμένες πόρτες, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, κάμερες ασφαλείας, σύστημα πυρόσβεσης και ανιχνευτή καπνού. Η τοποθεσία είναι ιδανική, βρίσκεται κοντά σε τραμ, συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολεία, καθώς και αγορές και super market.

Τιμή πώλησης: €280.000. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Imberal στο τηλέφωνο 6984516254 ή μέσω email στο info@imberal.gr.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
943331 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή