Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

Κέντρο Αθήνας
  • € 3.000/μήνα
  • 275
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024
Περιγραφή
Ομόνοια κατάστημα πρώην γνωστό εστιατόριο σε κεντρικότατο σημείο της πόλης με μεγάλη προβολή και σε περιοχή με συνεχής ανάπτυξη προς ενοικίαση για όλες τις χρήσεις.
Πρόκειται για ακίνητο σε ιδανική θέση μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς στο κέντρο της αγοράς των Αθηνών, δίπλα σε μικρό ξενοδοχείο πολυτελείας και πολύ κοντά σε αρκετά άλλα, λίγα μέτρα από το μετρό Ομόνοια, το Δημαρχείο Αθηνών και ότι έχει το κέντρο να προσφέρει.
Το ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα με τον κυρίως χώρο του ισογείου χωρίς κολώνες στα 127τμ, άνετη κανονική σκάλα που βγάζει στον πάνω όροφο στα 114 τμ συμπεριλαμβανομένου μικρού αποθηκευτικού χώρου και χώρου γραφείου στο πίσω μέρος και υπόγειο προσβάσιμο τόσο από το ίδιο το κατάστημα αλλά και με ανεξάρτητη είσοδο από το κάτω επίπεδο του κτηρίου, εμβαδού 34 τμ το οποίο μπορεί να ενοικιαστεί και ξεχωριστά.
Ένα σπάνια διαθέσιμο ακίνητο ιδανικό για χώρο εστίασης αλλά και πολλών άλλων χρήσεων μετά από μετατροπές σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της πόλης. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ, κωδ. 55398
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
55398
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
275 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
βιτρίνες
7 m γραμμικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
κοινόχρηστα
€ 180/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1958
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή