Duplex Νέοι Επιβάτες, Νέοι Επιβάτες, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΝέοι Επιβάτες
  • € 300.000
  • 5+
  • 232
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-513 - Θερμαϊκός Νέοι Επιβάτες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 232 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 300.000 €
Η Μονοκατοικία αναπτύσσεται σε 3 βασικά επίπεδα με ενιαίο χώρο (καθιστικό-κουζίνα), WC, Λεβητοστάσιο, Αποθήκη στο κάτω επίπεδο, Σαλόνι, Κουζίνα, WC στο μεσαίο και 3 υπνοδωμάτια, WC στο επάνω. Επιπλέον του παραπάνω 3ου επιπέδου υπάρχει μεγάλος χώρος σοφίτας, αποθήκες (πέραν των 232τμ της μονοκατοικίας) και roof-garden με ανεμπόδιστη θέα προς το Θερμαϊκό και τη Θεσσαλονίκη. Της αντιστοιχεί ένας περιφραγμένος κήπος αποκλειστικής χρήσης, μία αποκλειστική θέση στάθμευσης (εκτός της επιφάνειας του κήπου) και ο κτιριακός όγκος δεν έρχεται σε επαφή με κανένα άλλο κτίριο του συγκροτήματος ή με κτίρια σε όμορα οικόπεδα.
Η κατασκευή θα είναι πολυτελή και σύγχρονη και επιγραμματικά θα περιλαμβάνει: Ενδοδαπέδια θέρμανση με ανεξάρτητο έλεγχο ανά επίπεδο. Υπόγεια εγκατάσταση για σύνδεση παροχής φυσικού αερίου. Τζάκι minimal κατασκευής. Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα. Χωνευτά καζανάκια Grohe. Κτιστή καμπίνα ντουζ και πάγκου νιπτήρα στο WC του επάνω επιπέδου. Εγκατάσταση για 2 κουζίνες με την κατασκευή της μία εκ των δύο (κατ επιλογή του ενδιαφερόμενου). Σύστημα οπτικών ινών, Καλωδίωση δικτύου σε όλους τους χώρους με δυνατότητα net-center. Δορυφορική εγκατάσταση. Δυνατότητα (προεγκατάσταση) τοποθέτησης ηλιακών πάνελ παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Διπλή θερμομόνωση. Ενεργειακή κλάση Α+. Σίτες. Εγκατάσταση εσωτερικού ασανσέρ.
Τιμή πώλησης από 300.000€ (χωρίς την τοποθέτηση του ανελκυστήρα, η οποία κοστίζει +15.000€). Διατίθενται προς πώληση η Μ1 κ η Μ3. Εκτίμηση παράδοσης τέλος του 2024. Σημερινή κατάσταση επιχρίσματα-θερμομόνωση.



Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες πιθανό να υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για την ενοικίαση διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο πλέον ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου πάνω από 50,000 ευρώ είναι 2% πλέον ΦΠΑ και 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τιμή πώλησης μικρότερης των 50,000 ευρώ.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site του γραφείου μας: https://www.concepthouse.gr/


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-513
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
232 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή