Τριάρι Ανθέων 13-15, 570 19, Περαία, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΑνθέων 13-15, 570 19, Περαία
  • € 240.000
  • 4
  • 110
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-525 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2000 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 240.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-525 - Σε μια ήσυχη και γραφική γειτονιά στον Θερμαϊκό Περαία, πωλείται ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στον 1ο όροφο με εκπληκτική θέα. Το διαμέρισμα έχει συνολική επιφάνεια 110 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Έτος κατασκευής του είναι το 2000 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Β, κάνοντάς το ένα ιδανικό σπίτι για όλη την οικογένεια. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με αέριο, ενώ τα παράθυρα είναι συνθετικά και το πάτωμα από πλακάκι. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το διαμέρισμα προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και μοντέρνου στυλ. Η θέα είναι απεριόριστη και η φυσική φωτεινότητα του χώρου είναι εντυπωσιακή. Η ποιότητα των υλικών και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσθέτουν μια πινελιά πολυτέλειας στον χώρο. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο και κλιματισμό για άνετη διαβίωση όλο το χρόνο. Οι τέντες, οι σίτες και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την απόλυτη ηρεμία και ησυχία. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και την παραλία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο και πρακτικό σπίτι σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πόλης. Τιμή: 240.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτήν την προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!



Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες πιθανό να υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.

Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.

Για την ενοικίαση διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο πλέον ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου πάνω από 50,000 ευρώ είναι 2% πλέον ΦΠΑ και 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τιμή πώλησης μικρότερης των 50,000 ευρώ.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site του γραφείου μας: https://www.concepthouse.gr/


Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-525
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 240.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή