Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΑσίνηΑσίνη
  • € 1.500.000
  • 14.080
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2024
Περιγραφή
Μια μοναδική έκταση προς πώληση σας περιμένει στην Κάντια για να χτίσετε τα δικά σας παλάτια στην άμμο και να δημιουργήσετε το μικρό σας Παράδεισο.

Πρόκειται για επίπεδη παραθαλάσσια έκταση 14.080 τμ με πρόσβαση σε μια ονειρεμένη αμμώδη παραλία. Είναι άρτια και οικοδομήσιμη με δυνατότητα δόμησης αρκετών τμ ανάλογα με τη χρήση που επιθυμεί κανείς, αφού είναι κατάλληλη τόσο για τουριστική ανάπτυξη, όσο και για ιδιωτική χρήση, για την οικοδόμηση παραθεριστικής ή και μόνιμης κατοικίας καθώς η απόσταση από την πόλη του Ναυπλίου είναι μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η Κάντια είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο όμορφες, αμμώδεις παραλίες της Αργολίδας. Με τα καθαρά της νερά και τον πολυσυλλεκτικό της χαρακτήρα προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα μπαράκια της γεμίζουν με κόσμο και μουσικές αλλά και για όσους επιθυμούν περισσότερη ιδιωτικότητα και έχουν δική τους ομπρέλα, υπάρχει φιλόξενος χώρος, μερικά βήματα παραπέρα.

Αποτελεί εξαιρετικό σημείο για εξορμήσεις στην Αργολίδα με το Ναύπλιο και το Τολό να απέχουν μόλις 20 λεπτά ενώ σε ακόμα κοντινότερη απόσταση βρίσκονται όμορφα παραθαλάσσια χωριά και παραλίες όπως το Βιβάρι, η ακτή Κονδύλι και το Δρέπανο. Εύκολη και γρήγορη η πρόσβαση και σε προορισμούς μεγάλου αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος όπως είναι οι Μυκήνες, το Παλαμήδι, ο αρχαιολογικός χώρος της Επιδαύρου, το Αρχαίο Θέατρο του Άργους και τόσο ακόμα, καθώς ο αρχαιολογικός πλούτος της Αργολίδας είναι ανεξάντλητος και ο νομός θεωρείται το μεγαλύτερο αρχαιολογικό πάρκο της Ελλάδας!
Μεγάλο πλεονέκτημα και η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τα οποία απέχει 153 και 183 χιλ. αντίστοιχα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.
Υπεύθυνος ακινήτου: Ελένη Λιτσόγιαννη.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας, καθώς και η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
939918
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
14.080 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 1.500.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή