Duplex 172 τμ, Λευκάκια, Ναύπλιο

Ναύπλιο
  • € 340.000
  • 5
  • 172
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή
ΚΩΔ.ΑΚΙΝΗΤΟΥ : LE462

Πωλείται πολυτελής μεζονέτα συνολικού εμβαδού 172 τ.μ. μέσα σε οικόπεδο 501,36τ.μ.
Απέχει 5,5χιλμ. από το Ναύπλιο και 3χιλμ. από τις παραλίες Τολού & Δρεπάνου.

Πιο συγκεκριμένα, η μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα:

Πρώτο επίπεδο 97 τ.μ. : Περιλαμβάνει έναν χώρο καθιστικού με ενεργειακό γωνιακό τζάκι (επένδυση από γρανίτη) και κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές που τοποθετήθηκαν το 2011.

Υπάρχει επίσης ένα διαμπερές υπνοδωμάτιο με δικό του μπαλκόνι και ένα μπάνιο με λευκό μαρμάρινο πάγκο και ντουζιέρα. Τέλος υπάρχει μία μεγάλη γωνιακή βεράντα με απεριόριστη θέα, που έχουν πρόσβαση τόσο η κουζίνα όσα και το καθιστικό.

Δεύτερο επίπεδο 75 τ.μ. : Περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια φωτεινά, διαμπερή με πολύ μεγάλες ντουλάπες, το ένα υ/δ έχει πρόσβαση σε δυο μπαλκόνια και τα επόμενα δυο υ/δ έχουν πρόσβαση σε μία πολύ μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα προς τους πορτοκαλεώνες, την θάλασσα της πλάκας Δρεπάνου και τον ιδιαίτερο λόφο της Ασίνης που φωτίζεται τη νύχτα.
Επίσης υπάρχει και ένα μεγάλο μπάνιο με πάγκο από γρανίτη και μπανιέρα.

Τα δυο επίπεδα της μεζονέτας συνδέονται με εσωτερικό κλιμακοστάσιο πλάτους 1,20 μ. με τρία παραλληλόγραμμα παράθυρα για φυσικό φωτισμό την ημέρα αλλά και κρυφό φωτισμό ασφαλείας πλευρικά του κλιμακοστασίου, για τη νύχτα.

Η στέγη της κατοικίας είναι από επικλινές μπετό και επιπρόσθετα με ενισχυμένη μόνωση.

Η κατοικία κατασκευάστηκε το 2003 με πολεοδομική άδεια του 2002, κατοικήθηκε το ισόγειο το 2004 και ολοκληρώθηκε εσωτερικά η υπερκείμενη μεζονέτα των δυο επιπέδων το 2011.

Η θέρμανση της κατοικίας επιτυγχάνεται μέσω του καυστήρα πετρελαίου με καλοριφέρ και είναι αυτόνομη ανά επίπεδο. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θέρμανση αλλά και για την ψύξη τα αυτόνομα κλιματιστικά που καλύπτουν το κτίριο.

Στα ανοίγματα ισογείου και μεζονέτας, εφαρμόζονται κουφώματα αλουμινίου βαρέως τύπου θερμομονωτικά, με διπλά ενισχυμένα τζάμια, σήτες και παντζούρια με διπλό φύλλο, όλα συρόμενα σε τρείς οδηγούς, ενδιάμεσα εξωτερικών τοίχων, εκτός του ισογείου όπου τα παντζούρια είναι ανοιγόμενα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης έχει τοποθετηθεί επιπρόσθετο σύστημα ασφαλείας, σε όλα τα ανοίγματα.

Όλες οι εξωτερικές πόρτες είναι με σύστημα κλειδώματος ασφαλείας τριών σημείων.
Υπάρχουν δυο συστήματα συναγερμού με επαφές και ραντάρ, το πρώτο καλύπτει το ισόγειο και είναι ανεξάρτητο από το δεύτερο που καλύπτει τα δυο επίπεδα της υπερκείμενης μεζονέτας.

Υπάρχει ένα σύστημα με καταγραφικό και ενσύρματες κάμερες ασφαλείας σε καίρια σημεία του εξωτερικού χώρου της κατοικίας, για άμεση παρακολούθηση από τον Η/Υ, Laptop, τηλεόραση και κινητό τηλέφωνο.

Για την απομάκρυνση των λημμάτων το κτίριο έχει σύνδεση με το αποχετευτικό - βιολογικό δίκτυο του Δήμου Ναυπλίου.

Ο αύλειος χώρος είναι διαμορφωμένος με κυβόλιθους και δυο ξυλόφρακτους κήπους με πράσινο, αρωματικά φυτά και διάφορα φυλλοβόλα και καρποφόρα δέντρα.

Το 2024 κατασκευάστηκε ένα στέγαστρο για την κάλυψη μιας θέσης παρκινγκ, μπορούν επίσης να σταθμεύσουν ακόμη τρία επιβατικά αυτοκίνητα στον αύλειο χώρο.

Περιμετρικά υπάρχει περίφραξη συνολικού ύψους 2,30 μ., με συμπαγές μαντρότοιχο από μπετό στο 1,20 μ. και επιπρόσθετο ενισχυμένο πλέγμα που είναι καλυμμένο από πυκνά αναρριχόμενα ανθοφόρα φυτά.

Ο προσανατολισμός της κατοικίας είναι ιδανικός, διότι και οι 4 πλευρές της κατοικίας είναι ηλιόλουστες, οι δυο μέχρι το μεσημέρι και άλλες δυο μετά το μεσημέρι.

Η είσοδος προς τον αύλειο χώρο της κατοικίας επιτυγχάνεται από τον κεντρικό αστικό δρόμο Ναυπλίου- Δρεπάνου, όπου υπάρχει συρόμενη γκαραζόπορτα πλάτους 4μ., που ανοιγοκλείνει με τηλεκοντρόλ.

Yπάρχει δυνατότητα αγοράς ολόκληρου του ακινήτου που αποτελείται από τρία επίπεδα:
α.-Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει το ισόγειο. Ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα εμβαδού 94τ.μ. και μια εξωτερική αποθήκη - λεβητοστάσιο 10τ.μ..
β.- Το δεύτερο και τρίτο επίπεδο περιλαμβάνουν την Μεζονέτα συνολικού εμβαδού 172τ.μ. (97 & 75τ.μ. ανά επίπεδο αντίστοιχα).

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 515.000,00 €

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου
JillSutherland | info@propertyshop.gr | +30 6934 299 597

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
LE462
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή