Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Κέντρο, Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη
  • € 600.000
  • 2
  • 55
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 655996 - Σε μία από τις πιο καταπράσινες και καλύτερες περιοχές της Βουλιαγμένης, στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται αυτό το όμορφο, ανακαινισμένο και πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Με μια συνολική επιφάνεια 55 τ.μ. σε ένα οικόπεδο 900 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα παρέχει έναν ιδανικό χώρο διαβίωσης. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα άνετο και φωτεινό σαλόνι, μια κουζίνα και ένα μπάνιο.

Κατασκευασμένο το 1980, αλλά πλήρως ανακαινισμένο το 2024, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Δ και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Με ατομική θέρμανση με ηλεκτρικό σύστημα, θα μπορείτε να απολαμβάνετε μια θέα στη θάλασσα από τα μεγάλα ανοίγματα αλουμινίου, τα οποία επιτρέπουν στο φως και τον αέρα να εισέρχονται στον χώρο. Τα μαρμάρινα πατώματα προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσφέρει ασφάλεια και ειρήνη στο σπίτι σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες, ανελκυστήρα, κήπο και A/C, ενώ υπάρχουν προεγκαταστάσεις για A/C και σύνδεση συναγερμού. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ υπάρχουν επίσης τέντες, σίτες και διπλά τζάμια για προστασία από τον ήλιο και τον θόρυβο. Το μεγάλο μπαλκόνι, με θέα στον καταπράσινο κήπο, είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και απολαύσεων.

Με απόσταση μόλις 400 μέτρα από τη θάλασσα, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης, ηρεμίας και πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα με την τιμή των 600.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε από κοντά όλες τις δυνατότητες που προσφέρει
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
655996 - 02/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
55 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή