Μονοκατοικία βίλα 180 τμ, Άδελε, Αρκάδι

Αρκάδι
  • € 750.000
  • 5+
  • 180
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
#Ρέθυμνο - #Αγία_Τριάδα
#Πωλείται Βίλα 180τμ
Τιμή: 750.000€

Στην Αγία Τριάδα, ένα χωριό περίπου 11 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτή η πολυτελής, εξοχική βίλα των 180τμ, μέσα σε οικόπεδο 800τμ.

Πρόκειται για ένα κτίσμα μέσα σε ένα παλιό ελαιώνα, σε πολύ κοντινή απόσταση από το χωριό της Αγίας Τριάδας, με θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Είναι ένα νέο συγκρότημα που αποτελείται από δύο παραδοσιακά σπίτια, που αναβιώνουν τη δομή ενός Κρητικού χωριού, όπου το συνθέτουν τα βασικά αρχιτεκτονικά στοιχεία των βενετσιάνικων- κρητικών κατοικιών.

Ο επιβλητικός διώροφος πέτρινος πύργος με την οροφή του είναι ο κύριος χώρος διαμονής των υπνοδωματίων, το ισόγειο κτίριο με την επίπεδη στέγη σε διαστάσεις και σε μορφή ανοιγμάτων κρητικού σπιτιού στεγάζει τους κοινόχρηστους χώρους (κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία με νησίδα), ενώ υπάρχει και ανεξάρτητο κτήριο που προέρχεται από τη σύνθεση κρητικής κατοικίας που είχε χρήση αποθήκης και αναβιώνει σήμερα στη σοφίτα του κτιρίου.

Συνολικά υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, 2 υπνοδωμάτια σοφίτα, ένα βοηθητικό υπνοδωμάτιο (12 κουκέτες). Εξωτερικά υπάρχουν θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ και μια εσωτερική πισίνα μια επιφάνειας 11 τ.μ. και υπαίθριος κινηματογράφος στην ταράτσα.

Όλη αυτή η σύνθεση περιστρέφεται γύρω από την εσωτερική αυλή. Περιτριγυρισμένο από τα κτίρια του συγκροτήματος, κατασκευασμένα με παραδοσιακές τεχνικές δόμησης, όπου υπάρχουν καμάρες, κρητική πέτρα και βενετσιάνικοι σοβάδες καθώς και με τις πισίνες, το BBQ, ελαιόδεντρα. Υπάρχουν στενά περάσματα ανάμεσα στα κτίρια που θυμίζουν σοκάκια ενός ενετικού κρητικού χωριού, αλλά και βασικό στοιχείο της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής του συγκροτήματός.

Στο υπόγειο, υπάρχει ένα τουρκικό χαμάμ, ένα μέρος για χαλάρωση, με λίγο κρασί και κρητική κουζίνα.

Το συγκρότημα έχει αυτοματισμό κλιματισμό, διζωνικό κλιματισμό για κρασιά και θερμαινόμενη πισίνα με αντλία θερμότητας, φορτιστή αυτοκινήτου, εξωτερικό home cinema, τζάκι, τζάκι εξωτερικού χώρου, φωτοβολταϊκά για φωτισμό και ζεστό νερό, εξωτερική κουζίνα/BBQ, έξυπνος εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός , ενδοδαπέδια θέρμανση σε μπάνια, βιοκλιματικός σχεδιασμός, τηλεχειρισμός σπιτιού, προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Είναι ιδανικό να επενδύσει κανείς για τους λάτρεις των παραδοσιακών οικισμών, γεμάτο με παραδοσιακούς ελαιόμυλους και υπέροχη θέα. Η απόστασή του από την πόλη και την παραλία του Άδελε είναι περίπου 15 λεπτά.

Mεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #premiumvalues #propertiesforsale
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1712276 - 03/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
180 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή