Μονοκατοικία βίλα Ιστέρνιο, Κώστος, Πάρος

ΠάροςΙστέρνιο
  • € 2.200.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή

Αυτή η ιδιαίτερη Villa, βρίσκεται στην καρδιά του γνωστού οικισμού του Ιστέρνι, μόλις δυο λεπτά οδήγησης προς την πλησιέστερη παραλία και μόλις επτά λεπτά προς το πολυσύχναστο κέντρο της Νάουσας.

Η Villa εκτείνεται σε 320 τετραγωνικά και αποτελείται από πέντε ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, Open Plan κουζίνα και ένα μοντέρνο και spacious σαλόνι. Το ακίνητο περιβάλεταιι απο το οικόπεδο 5 στρεμμάτων εντός του οικισμού, παρέχοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και απόλαυση.

Κατά την είσοδο στο ακίνητο, το ισόγειο σας υποδέχεται με 130 τετραγωνικά μέτρα ελκυστικού χώρου, διαθέτοντας ένα ευρύχωρο σαλόνι και μία ανοιχτή κουζίνα καθώς και δύο ανεξάρτητες σουίτες για αυξημένη ιδιωτικότητα και άνεση. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο μπορείτε να ανακαλύψετε την master σουίτα 45 τετραγωνικών μέτρων, που την καθιστά μοναδική η βεράντα με πανοραμική θέα τη θάλασσα.

Κατεβαίνοντας στο πολύ φωτεινό και πολύ έξυπνα σχεδιασμένο υπόγειο των 130 τετραγωνικών μέτρων, εκεί θα βρείτε ένα playroom ή home cinema, δίπλα σε δύο επιπλέον ανεξάρτητες σουίτες, μία εκ των δύο με ξεχωριστή είσοδο για πρόσθετη ευκολία. Ένας αποθηκευτικός χώρος 15 τετραγωνικών μέτρων προσθέτει πρακτικότητα στη διάταξη.

Στο εξωτερικό, κομψά έχουν σχεδιαστεί ξύλινες πέργκολες 140 τετραγωνικών μέτρα που δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για το μεσημεριανό γεύμα.Εντύπωση προκαλεί η πισίνα των 60 τετραγωνικών μέτρων (15Χ4), που προσφέρει ένα αναζωογονητικό περιβάλλον που μπορείτε να απολαύσετε με φίλους και οικογένεια. 

Με την προνομιακή του τοποθεσία, την ευρύχωρη διαρρύθμιση και τις μαγευτικές ανέσεις του, αυτή η βίλα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να ζήσετε τον χαλαρό και πολυτελή τρόπο ζωής στο νησί της Πάρου στα καλύτερά του.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10-668 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή