Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 370.000
  • 12.205
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο συνολικής έκτασης 12,2 στρεμμάτων (12205,27 τ.μ.) στη βορειο-ανατολική πλευρά του νησιού και πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα από το Αυλάκι και την Κασσιώπη.
Είναι επίπεδο και γωνιακό, έχει πρόσοψη 45 περίπου μέτρα σε δημοτικό-ασφαλτοστρωμένο δρόμο και απέχει μόλις 5' με τα πόδια (400 μέτρα) από την αμμώδη παραλία του Κογεβίνα!!!
Βρίσκεται εκτός του οικισμού και με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.
Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πολύ ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχει πλήθος τουριστικών καταλυμάτων (βίλλες και διαμερίσματα) καθώς και επιχείρηση ενοικίασης σκαφών.
Απέχει μόλις 1500 μέτρα από το κέντρο της Κασσιώπης που θεωρείται μια από τις πιο τουριστικά ανεπτυγμένες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας που προσελκύει κάθε χρόνο τουρίστες από όλη την Ευρώπη.
Στην Κασσιώπη υπάρχει πλήθος τουριστικών μαγαζιών, εστιατόρια, καφετέριες καθώς επίσης και ένα πολύ γραφικό λιμάνι που μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ ή το φαγητό του αντικρίζοντας αυτή την υπέροχη θέα.
Λόγω της της στρατηγικής του τοποθεσίας, της εύκολης προσβασιμότητας, της έκτασής του και της κοντινής απόστασης από την παραλία, αποτελεί ιδανική επιλογή κυρίως για εκμετάλλευση για την οικοδόμηση ξενοδοχειακής μονάδας ή τουριστικών καταλυμάτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
48338 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
12.205 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή