Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣφακιάΕπαρχιακή Οδός Μπαλέ-Χώραν Σφακίων 73011
  • € 220.000
  • 4.844
Περιγραφή
Τοποθεσία: Το Φραγκοκάστελλο, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα των Χανίων, είναι γνωστό για τη φυσική του ομορφιά και την εκπληκτική του θέα. Η πανοραμική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος, το χωριό και τα Λευκά Όρη προσθέτει στην ελκυστικότητά του.

Έκταση Οικοπέδου: Με συνολική επιφάνεια 4844 τμ, αυτό το οικόπεδο προσφέρει άφθονο χώρο για ανάπτυξη. Το μέγεθος επιτρέπει διάφορες δυνατότητες, είτε πρόκειται για την κατασκευή μιας ευρύχωρης βίλας είτε για τη δημιουργία ενός μικρού συγκροτήματος ανεξάρτητων κατοικιών.

Ελιές: Οι 130 παραγωγικές ελιές στο οικόπεδο αποτελούν πολύτιμο αγαθό. Η ελαιοκαλλιέργεια μπορεί να προσφέρει πρόσθετο εισόδημα και να συμβάλει στη συνολική γοητεία του ακινήτου.

Δυνατότητα δόμησης: Η δυνατότητα δόμησης 201 τ.μ. παρέχει ευελιξία. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε μια άνετη βίλα ή να εξερευνήσετε την επιλογή πολλών μικρότερων σπιτιών.

Υποδομή:

Σύνδεση νερού: Η ύπαρξη σύνδεσης νερού είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι υπέροχο που η πλοκή το έχει ήδη στη θέση του.

Ηλεκτρισμός: Η εγγύτητα των ηλεκτρικών στύλων καθιστά τη σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα εύκολη.

Πρόσβαση:

Παραλία: 600 μέτρα με τα πόδια από την παραλία είναι βολικό για πιθανούς κατοίκους ή επισκέπτες.

Παροχές του χωριού: Το ότι βρίσκεται μόλις 900 μέτρα με τα πόδια από το χωριό Φραγκοκάστελλο, όπου βρίσκονται καταστήματα και ανέσεις, προσθέτει στην ελκυστικότητα του οικοπέδου.

Δυνατότητα ανάπτυξης: Η συνεχής ανάπτυξη και οι τεράστιες δυνατότητες της περιοχής το καθιστούν μια συναρπαστική ευκαιρία.
Είτε για προσωπική χρήση είτε ως επένδυση, σίγουρα αξίζει να το εξετάσετε.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6643217 - 05/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.844 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 220.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή