Duplex Ευβοίας, Κάτω Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΕυβοίας
  • € 550.000
  • 5+
  • 209
  • 3
Περιγραφή
Διπλοκατοικία 209 τετραγωνικών μέτρων, πανταχόθεν ελεύθερη, σε οικόπεδο 274 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 1, συντελεστή κάλυψης 40% και μεγάλο υπόλοιπο δόμησης. Αποτελείται από ισόγειο 120 τ.μ. και 1ο όροφο 89 τ.μ., με δυνατότητα να ενωθούν για να προκύψει μια μεζονέτα.
Το ισόγειο αποτελείται από 3 μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια με ντουλάπες, το καθένα με δική του βεράντα που οδηγεί στον κήπο, εκ των οποίων το ένα διαθέτει επιπλέον μεγάλη χειροποίητη ξύλινη βιβλιοθήκη, μία πολύ μεγάλη και ανεξάρτητη κουζίνα με επώνυμη σειρά ντουλαπιών και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ένα πλήρες μπάνιο και ένα WC, και τα δύο με παράθυρα και μεγάλα πατάρια, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι καθώς και έναν ανεξάρτητο χώρο με ντουλάπες και εγκατάσταση για πλυντήριο/στεγνωτήριο κτλ. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με σίτες, πόρτες ασφαλείας και συναγερμό.
Ο πρώτος όροφος 89 τετραγωνικών αποτελείται από δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και δρύινα πατώματα, ανεξάρτητη κουζίνα με δικό της μπαλκόνι, μεγάλο και φωτεινό σαλόνι, πλήρες μπάνιο με παράθυρο και μπαλκόνια περιμετρικά με τέντες.
Το κτίριο είναι επενδυμένο με εξωτερική θερμοπρόσοψη, καθώς και στην ταράτσα έχει τοποθετηθεί μόνωση.
Διαθέτει κλιματιστικά ψύξης - θέρμανσης σε όλους τους χώρους, τέντες, δύο ανεξάρτητα φίλτρα καθαρισμού του νερού, εγκατάσταση οπτικών ινών και δορυφορικής κεραίας και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ολόκληρου του κτιρίου.
Διαθέτει μεγάλη αυλή 100 τετραγωνικών επενδυμένη με φυσική πέτρα. Στο κτίριο διατίθενται δύο θέσεις στάθμευσης με δυνατότητα δημιουργίας τρίτης, δύο αποθήκες η μία ισογείου και δεύτερη υπογείου, τριφασικό και νυχτερινό ρεύμα, καινούρια θυροτηλέφωνα, δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρική γκαραζόπορτα.
Βρίσκεται πλησίον του σταθμού του Μετρό Χολαργός, σε εξαιρετικά ήσυχη γειτονιά.
Τιμή συζητήσιμη.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6644227 - 07/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
209 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1982
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης