Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣίφνοςΧρυσοπηγή, Σίφνος
  • € 1.200.000
  • 13.160
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2024
Περιγραφή
Πωλείται μοναδικό οικόπεδο 13.160τμ στην περιοχή Χρυσοπηγή Σίφνου, ιδανικό για την ανέγερση πολυτελούς κατοικίας. Απολαύστε την αμφιθεατρική θέα που κόβει την ανάσα προς το διάσημο μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής, τη θάλασσα, τα γύρω νησιά και την ανατολή.
Το οικόπεδο έχει πρόσοψη 56μ στον αυτοκινητόδρομο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανήματα. Επίσης, βρίσκεται σε αρκετά απάνεμη τοποθεσία, προστατευμένη από τον βόρειο άνεμο. Το ηλεκτρικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης βρίσκονται σε απόσταση 30μ και 70μ αντίστοιχα, κάτι που διευκολύνει τη μελλοντική σύνδεση.
Το μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής και η παραλία Αποκοφτό απέχουν μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Η παραλία του Πλατύ Γιαλού είναι 3 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, όπου υπάρχουν πλούσιες επιλογές εστίασης, ψυχαγωγίας και αγορών.
Αυτό το ακίνητο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να φτιάξουν την εξοχική κατοικία των ονείρων τους ή να επενδύσουν σε μία από τις πιο γοητευτικές τοποθεσίες της Σίφνου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1167
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
13.160 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή