Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γκάζι - Μεταξουργείο - ΒοτανικόςΓκάζι
  • € 1.350.000
  • 686
Περιγραφή
Κτίριο συνολικής μικτής επιφανείας 685τμ, σε 3 ορόφους και υπόγεια.
To ισόγειο περιλαμβάνει την κύρια είσοδο του κτιρίου,με διάδρομο, κλιμακοστάσιο, φρέαρ ανελκυστήρα και μηχανοστάσιο ανελκυστήρα και την οριζόντια ιδιοκτησία Ισογείου, που είναι διαμορφωμένη ως κατάστημα γραφειακών χώρων WC (αμεα), εσωτερικό κλιμακοστάσιο μεταλλικής κατασκευής με ξύλινα πατήματα ανόδου προς Α’ όροφο και δύο έτερα κλιμακοστάσια μόνιμης κατασκευής που οδηγούν στους υπόγειους βοηθητικούς η/και αποθηκευτικούς χώρους. Επισης έχει έξοδο στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Το κατάστημα-γραφείο του ισογείου είναι μισθωμένο, μαζί με τα γραφεία του Α’ ορόφου, σε εταιρία υψηλής τεχνολογίας.
Το υπόγειο περιλαμβάνει δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες ΥΠ1 και ΥΠ2 (ενωμένες μεταξύ τους επί του παρόντος). Είναι λειτουργικά συνδεδεμένο με το ισόγειο μέσω ενός εσωτερικού κλιμακοστασίου και διαθέτει διαμορφωμένους χώρους εργαστηρίων, computer room, αποθηκών και WC.
Ο Α’ όροφος περιλαμβάνει την οριζόντια ιδιοκτησία Α’ που είναι διαμορφωμένη ως χώρος γραφείων, χώρους WC (4) και διαθέτει ένα μικρό αναβατόριο προς το ισόγειο. Υπάρχει εσωτερική επικοινωνία με τους γραφειακούς χώρους –κατάστημα του ισογείου, ενώ υπάρχει και μία έξοδος μέσω πυρασφαλούς θύρας προς τους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου (κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα).
Ο Β’ όροφος περιλαμβάνει δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες Β1 και Β2 επιφάνειας 105,42τ.μ και 80,63τ.μ αντίστοιχα. Αμφότερες είναι διαμορφωμένες ως ανεξάρτητα διαμερίσματα κατοικιών, που εκμεταλλεύονται μέσω βραχυχρόνιων μισθώσεων.
To δώμα περιλαμβάνει την απόληξη του κεντρικού κλιμακοστασίου και του ανελκυστήρα καθώς και την ακάλυπτη ταράτσα του κτιρίου επιφανείας 186,05τ.μ.,όπου είναι τοποθετημένη μεταλλική πέργολα. Από το δώμα του κτιρίου υπάρχει θέα προς τις τρείς πλευρές του κτιρίου, που περιλαμβάνει το λόφο της Ακρόπολης, την Τεχνόπολη-Γκάζι και το skyline της περιοχής. Σε εξέλιξη είναι αίτηση για έκδοση άδειας δόμησης στην ταράτσα-δώμα, για την επέκταση της δόμησης με δημιουργία ενός loft 32τμ και διαμόρφωση «πράσινης ταράτσας» με πέργολα-σκιαστρο κλπ για εκμετάλλευση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5553 - 07/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
686 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή