Γραφείο προς Ενοικίαση

ΕλληνικόΕλληνικό
  • € 1.700/μήνα
  • 120
  • 1
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2024
Περιγραφή
Αποκλειστικά απο την Next Level Real Estate. Εδραιώστε την επιχειρηματική σας παρουσία σε ένα προνομιακό σημείο της Άνω Γλυφάδας, εξασφαλίζοντας αυτόν τον ευρύχωρο επαγγελματικο χωρο 120 τ.μ. Στη γωνία των οδών Γούναρη και Ιασωνίδου, στο κεντρικότερο σημείο του Ελληνικού, ο δεύτερος όροφος αυτού του καλοδιατηρημένου κτιρίου προσφέρει μοναδική προβολή, εκπληκτική θέα σε βουνό και θάλασσα, καθώς και εύκολη προσβασιμότητα για το πελατολόγιο σας.

Η ευέλικτη, ανοιχτή κάτοψη επιτρέπει προσαρμοσμένη διαρρύθμιση, φιλοξενώντας χώρο υποδοχής, αναμονής, ιδιωτικά γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων ή εξεταστήρια, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Απολαύστε άπλετο φυσικό φως λόγω του ανατολικού προσανατολισμού και δημιουργήστε μια ζεστή, φιλόξενη και παραγωγική ατμόσφαιρα.

Το γραφείο είναι εξοπλισμένο με τρεις μονάδες κλιματισμού για θέρμανση και ψύξη, εξασφαλίζοντας άνεση όλο το χρόνο. Με το σταθμό του μετρό Ελληνικό μόλις 1 χλμ μακριά στην οδό Βουλιαγμένης και μία αποκλειστική θέση στάθμευσης στην πυλωτή, η μετακίνηση είναι εξαιρετικά βολική τόσο για τους πελάτες όσο και για τους υπαλλήλους σας.

Ενταχθείτε στην ακμάζουσα επαγγελματική κοινότητα στην Άνω Γλυφάδα, αποκτώντας αυτόν τον ιδανικό χώρο με ενοίκιο μόλις 2000 ευρώ. Ιδανικός για δικηγορικά γραφεία, εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών, ιατρεία ή οδοντιατρεία, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό προσβασιμότητας, προβολής και ανέσεων για να υποστηρίξει την επιτυχία και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
944077
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Countertop
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 1.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή