Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 155.000
  • 3.091
Περιγραφή
Πωλείται μοναδικό οικόπεδο συνολικού εμβαδού 3.091τ.μ. με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και την αμμώδη παραλία του Απραού καθώς και με πρόσφατη οικοδομική άδεια για ισόγεια κατοικία 186 τ.μ. με πισίνα 75 τ.μ.
Το οικόπεδο προσφέρει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και τα απέναντι βουνά της Αλβανίας, επίσης έχει πολύ μεγάλη πρόσοψη (120μ. περίπου) σε Επαρχιακό δρόμο και είναι επίπεδο σε ολόκληρη την επιφάνεια του.
Οι παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, νερού και τηλεφώνου συνορεύουν με το κτήμα, γεγονός που το καθιστά έτοιμο προς άμεση οικοδόμηση. Φυσικά διαθέτει πλήρη και έτοιμο φάκελο των απαραίτητων εγγράφων για άμεση αγορά.
Το οικόπεδο καθώς και η τοποθεσία είναι ιδανικά για όποιον επιθυμεί να χτίσει το σπίτι των ονείρων του είτε για ιδιοκατοίκηση είτε ως επενδυτική ευκαιρία με την ανέγερση μια όμορφης βίλας μέσα σε ένα καταπράσινο και με αρκετές ελιές τοπίο με καταπληκτική θέα.
Το οικόπεδο απέχει περίπου 1.300μ. από την παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα και το Καλαμάκι και σχεδόν 5 χλμ από τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Αχαράβης και της Κασσιώπης τα οποία προσελκύουν αρκετούς τουρίστες κάθε χρόνο και αναπτύσσονται πολύ τα τελευταία χρόνια και προσφέρουν όλες τις ανέσεις καλύπτοντας κάθε ανάγκη όπως π.χ. (καφετέριες, μπάρ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, κλπ). Βρίσκεται επίσης σε απόσταση περίπου 3 χλμ από το πολύ διάσημο παραδοσιακό χωριό της παλαιάς Περίθειας που είναι ένα διατηρητέο αξιοθέατο της Unesco και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο καθώς στη περιοχή υπάρχουν πολλές και όμορφες ταβέρνες.

VM - REAL ESTATE AGENCY
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6938014054
E-mail: vampilys.127@gmail.com
Website: www.vmrealestatecorfu.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
944011 - 11/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
3.091 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 155.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή