Duplex, νέα, 283 τμ, Κέντρο, Λουτράκι-Περαχώρα

Λουτράκι-Περαχώρα
  • € 481.000
  • 5+
  • 283
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται, πολυτελής μεζονέτα 238 τμ του 2020, στο ειδυλλιακό Λουτράκι με τα Ιαματικά νερά, μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα και 650 μέτρα από τη στάση του Προαστιακού.

Η διαμπερής αυτή μεζονέτα σε οικόπεδο 300 τμ, αποτελείται από 3 επίπεδα.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται σε ενιαίο χώρο το σαλόνι με την τραπεζαρία και την κουζίνα, με εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές, 1 κρεβατοκάμαρα και 2 μπάνια.

Το ακίνητο διαθέτει βεράντες στο μπροστινό και πλαϊνό του τμήμα.
Ανεβαίνοντας με εσωτερική σκάλα στον όροφο, συναντάμε τις 2 κρεβατοκάμαρες, 1 μπάνιο και μια μεγάλη βεράντα με ανοιχτή θέα σε βουνό και θάλασσα.
Στο ημιυπόγειο βρίσκεται ο ξενώνας, με ενιαίο σαλόνι -κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, 2 υπνοδωμάτια με το δικό του μπάνιο και 1 WC. Ο ξενώνας είναι αυτόνομος και με είσοδο από τον κήπο.
Τέλος, η μεζονέτα διαθέτει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο συνδέει όλα τα επίπεδα του ακινήτου, αυτονομία θέρμανσης σε κάθε επίπεδο, air condition και κήπο με περιμετρική περίφραξη.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Ο νομός Κορινθίας βρίσκεται στη βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Ο νομός διαθέτει μία πληθώρα προορισμών ιδανικών για αποδράσεις τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Η Κορινθία χαρακτηρίζεται για τη πλούσια ποικιλομορφία της καθώς συνδυάζει τέλεια τις αποδράσεις στο βουνό, τη φύση, τη θάλασσα ενώ παράλληλα έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό.
Σήμα κατατεθέν του νομού Κορινθίας αποτελεί η Διώρυγα της Κορίνθου ένα εντυπωσιακό έργο από την οποία περνούν κάθε χρόνο από πάνω από 15.000 περίπου πλοία.
Σημαντικές πόλεις του νομού είναι η Κόρινθος, το Λουτράκι,το Ξυλόκαστρο, οι Άγιοι Θεόδωροι και το Κιάτο.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Κορινθία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου, ενώ βρίσκεται μόλις 84 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 132 χιλιόμετρα από την Πάτρα. Ακόμα, υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με τακτικότατα δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού και υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση του νομού Κορινθίας με την Αθήνα.

Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με το νομό Κορινθίας να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνονται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι, για τους επενδυτές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02USSL - 08/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
283 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 481.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή