Duplex Πολύγυρος, Καλύβες Πολυγύρου, Κέντρο, Πολύγυρος

ΠολύγυροςΠολύγυρος, Καλύβες Πολυγύρου
  • € 350.000
  • 4
  • 78
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ, Καλύβες Πολυγύρου - Ανεξάρτητη Μεζονέτα 78τμ σε οικόπεδο 400τμ, πλήρως επιπλωμένο, 2 υ/δ, πολύ καλή κατάσταση, κατασκευή 1987, ενεργειακή κλάση Α+, 2 σαλόνια, κουζίνα, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση (ξύλα), κλιματισμός, parking, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, αποθήκη, τζάκι, βεράντες, κήπος, πόρτα ασφαλείας, εσωτερική σκάλα, επιτρέπονται κατοικίδια, οικιστική ζώνη, προσανατολισμός ανατολικός, πρόσβαση: άσφαλτο.
Σε καταπράσινο οικισμό στη Σιθωνία, Χαλκιδικής πρώτο και με απεριόριστη θέα στην καθαρότερη θάλασσα της περιοχής, με κήπο, πισίνα παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, πεζόδρομο, πλατεία με παγκάκια μικρό Super market, ενδιάμεσα παραλίας Γερακινής και ψακούδια 80 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη με μεγάλο parking εστιατόριο και beatch bar απαλλαγμένο από βάρη τραπεζών είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον καινούριο αγοραστή και να του ευχηθεί καλές διακοπές σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Η Σωστή επένδυση, για διακοπές και κάθε χρόνο σίγουρη και σταθερή....υπεραξία..
Mε τέτοια προνομιακά κτίσματα μπροστά στην θάλασσα, σε λίγα χρόνια, όσα και να πληρώνετε δεν θα βρίσκονται, για τον λόγο…ότι..... δεν θα υπάρχουν.

Τρία δωμάτια (το τρίτο δωμάτιο είναι ενσωματωμένο με το σαλόνι του) Δύο σαλόνια με τζάκι, κουζίνα ανοιχτή εντοιχισμένη (ειδική παραγγελία AMARILIO) ενιαία με το σαλόνι του, μπάνιο WC βεράντες δύο πάνω και κάτω 4Χ4 με θέα την θάλασσα. Με την κουζίνα του να υπερέχει των άλλων του οικισμού καθότι η παραγγελία της έγινε στο special μαγαζί της εποχής εκείνης AMARILLIO που ήταν ειδικό για special κουζίνες.... ευνόητο με τις ακριβότερες τιμές. Όπως επίσης η επίπλωσή του είναι πολύ προσεγμένη.

Τιμή: 330.000€.
Τιμή €350.000 (κωδ. 10029) HELLASPROPERTIES REAL ESTATE
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
10029 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
78 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή