Τριάρι Ηράκλειο (Αττική - Βόρεια Προάστια), Κέντρο, Ηράκλειο

ΗράκλειοΗράκλειο (Αττική - Βόρεια Προάστια)
  • € 230.000
  • 4
  • 82
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024
Περιγραφή
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΑΤΤΙΚΗ - ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ) - Διαμέρισμα 82τμ, μερικώς επιπλωμένο, 3 υ/δ, 1ος, κατασκευή 1972, ανακαίνιση 2023, ενεργειακή κλάση Πεα υπό έκδοση, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, κεντρική θέρμανση (φυσικό αέριο), ήσυχο, φωτεινό, γωνιακό, πρόσοψης, βαμμένο, μεγάλες βεράντες, τέντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, τύπος δαπέδων πλακάκι & ξύλο, πόρτα ασφαλείας, επιτρέπονται κατοικίδια, επενδυτικό.
Όμορφα ανακαινισμένο, φωτεινό, πρόσοψης διαμέρισμα με ιδανική, λειτουργική διαρρύθμιση .Το ακίνητο ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, minimal αισθητική με πολυτελείς προδιαγραφές και άριστο φινίρισμα με ακριβά σύγχρονα υλικά εξαιρετικής ποιότητας. Η τοποθεσία είναι ιδανική, 4' με τα πόδια από τον σταθμό Ηρακλείου εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου, την αγορά, εστιατόρια και κινηματογράφους. Ο επενδυτικός χαρακτήρας, για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, ενισχύεται από την εγγύτητα σε πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, σχολεία και πάρκα, στην Λεωφόρο Κηφισίας και στην Εθνική Οδό. Η ιδιοκατοίκηση στην περιοχή προσελκύει κάθε ηλικία καθώς προσφέρει όλεςτις ανέσεις της αστικής ζωής. Η περιοχή εξυπηρετείται από τη γραμμή 1 του μετρό από τον ομώνυμο Σταθμό Ηρακλείου, τον προαστειακό του Ηρακλείου, πλήθος λεωφορειακών γραμμών, και την Αττική οδό διευκολύνοντας την πρόσβαση προς το κέντρο και την έξοδο από την πόλη προς τα λιμάνια και αεροδρόμιο
Τιμή €230.000 (κωδ. 551600) 2106458952 ΨΥΧΙΚΟ Email: marousi@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
551600
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή