Δυάρι Καυκάσου, 102, Νέα Κυψέλη, Κυψέλη

ΚυψέληΚαυκάσου, 102
  • € 650/μήνα
  • 3
  • 75
  • 2
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024
Περιγραφή
Ενοικιάζεται διαμέρισμα τριάρι, 75 τμ στην Νέα Κυψέλη, πλήρως ανακαινισμένο το 2024, με δυο υπνοδωμάτια, μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, μεγάλο χωλ εισόδου ενωμένο με το σαλόνι, κουζίνα, πόρτες, πατζούρια και παράθυρα ασφαλείας και όλες τις νέες προβλέψεις τροφοδοσίας για ηλεκτρικές συσκευές.
Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, η θέρμανση του είναι αυτόνομη με τρία καινούργια κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ για θέρμανση και ψύξη και δάπεδα από τσιμεντοκονία και φρεσκογυαλισμένα δρύινα πατώματα στις κρεβατοκάμαρες.
Είναι βαμμένο, σε άριστη κατάσταση με μεγάλες ντουλάπες, εσωτερικό με μεγάλο μπαλκόνι, έχει πόρτα ασφαλείας, και ασανσέρ. Τα κοινόχρηστα του είναι σχεδόν μηδενικά, έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και είναι πολύ φωτεινό.
Είναι 1ου ορόφου σε πολυκατοικία, πολύ ήσυχο και ασφαλές, με ασανσέρ και θέα σε μεγάλο κοινόχρηστο χώρο με πράσινο και δέντρα. Έχει δύο μπαλκόνια με καινούργιες τέντες.

Βρίσκεται σε δρόμο με πράσινο και κοντινά μαγαζιά, ένα στενό από αφετηρία λεωφορείου, κοντά στην πλατεία Κυψέλης και στην Φωκίωνος Νέγρη και πολύ κοντά στο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Κυψέλης καθώς και κοντά σε Δημοτικό σχολείο. Στον ίδιο δρόμο γίνεται κάθε Παρασκευή και λαική.
Τιμή 650 ευρώ. Πληροφορίες τηλ 6986-006943, 22950-22858 κος Γιώργος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-6653579
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 650/μήνα
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης